Πολιτική

Ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής ως μάρτυρας - κλειδί, ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας (5/5)

Ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής ως μάρτυρας - κλειδί, ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας (5/5)
Η κοινοβουλευτική Επιτροπή διερευνά τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών

Η ώρα του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική Επιτροπή έφθασε.
Ο γνωστός επιχειρηματίας αναμένεται να προσέλθει αύριο (5/5) ενώπιον των μελών της κοινοβουλευτικής Επιτροπής που διερευνά τις τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση.
Το συγκεκριμένο πρόσωπο χαρακτηρίζεται ως μάρτυρας – «κλειδί» για την υπόθεση, ωστόσο ο ίδιος έχει πάρει ήδη δύο αναβολές όταν κλήθηκε να καταθέσει, επικαλούμενος λόγους υγείας.
Αύριο όμως, Τετάρτη του Πάσχα, σε περίπτωση που και πάλι αρνηθεί, αναμένεται να υπάρξει εισήγηση για χρήση των μέσων που διαθέτει η Επιτροπή.
Όπερ σημαίνει ότι θα ασκηθεί η δυνατότητα που έχουν οι βουλευτές, από τη στιγμή που λειτουργούν ως ανακριτικά όργανα, να διατάξουν τη βίαιη προσαγωγή του.
Θα οδηγηθεί δηλαδή υποχρεωτικά στη Βουλή με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, καθώς ιδίως τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κάνουν λόγο για εσκεμμένες δικαιολογίες του κ. Καλογρίτσα για να μην προσέλθει.

www.bankingnewsnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης