Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοντοζαμάνης (αναπληρωτής υπ.Υγείας): Δύο self test για τους πολίτες έως το Μεγάλο Σάββατο 1/5

Κοντοζαμάνης (αναπληρωτής υπ.Υγείας): Δύο self test για τους πολίτες έως το Μεγάλο Σάββατο 1/5
Όλα τα εμβόλια που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι ελεγμένα και δανειοδοτημένα είπε ο κ.Κοντοζαμάνης
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως οι πολίτες θα μπορούν να παραλάβουν δύο self test έως το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Β. Κοντοζαμάνης προκειμένου όπως είπε, να έχουν στη διάθεση τους και ένα για την επόμενη εβδομάδα.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Κοντοζαμάνης είπε ότι η διάθεση των self test θα αρχίσει ξανά στις 6 Μαΐου, αναφέροντας πως «υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση του κόσμο στο μέτρο, το οποίο καλύπτει το 25% του πληθυσμού».
«Όλα τα εμβόλια που κυκλοφορούν στη χώρα μας είναι ελεγμένα και δανειοδοτημένα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» ανέφερε ο κ.Κοντοζαμάνης, ο οποίος απαντώντας στις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι μπορεί να υπάρχει μια μικρή αναμονή για την εισαγωγή κάποιου πολίτη σε ΜΕΘ, ωστόσο κανείς δεν έχει μείνει χωρίς βοήθεια και χωρίς αναπνευστική υποστήριξη.
Ο αναπληρωτής υπ.Υγείας επεσήμανε ότι τα στοιχεία από τις νοσηλείες δείχνουν σταθεροποίηση του συστήματος, υποστηρίζοντας ότι το 50% των εισαγωγών στα νοσοκομεία αφορά πολίτες άνω των 65 ετών εκ των οποίων το 85% δεν είχε εμβολιαστεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης