Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΜέΡΑ25 για τα self tests: Η κυβέρνηση σταθερός αρωγός και χορηγός της παρασιτικής ολιγαρχίας

ΜέΡΑ25 για τα self tests: Η κυβέρνηση σταθερός αρωγός και χορηγός της παρασιτικής ολιγαρχίας
To ΜέΡΑ 25 σχολιάζει πως «η κυβέρνηση σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολή στιγμή εξακολουθεί να κινείται στην καλύτερη περίπτωση με πλήρη προχειρότητα και στη χειρότερη με εγκληματικό και σκανδαλώδη τρόπο»
Για σκάνδαλο σχετικά με την προμήθεια των self tests κάνει λόγο το ΜέΡΑ 25 σε ανακοίνωση με τίτλο «το πραγματικό κορωνοπάρτι είναι αυτό στις προμήθειες της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη».
Όπως αναφέρεται ότι «αν η διαδικασία εμβολιασμού κινούνταν με την ταχύτητα που αυτή η κυβέρνηση παράγει σκάνδαλα, τώρα θα είχαμε εμβολιάσει με δύο δόσεις όλο το ηλιακό σύστημα και μερικούς γειτονικούς γαλαξίες».
Το ΜέΡΑ25 αναφέρει ότι «στο "σκάνδαλο της ώρας" (έχουμε φύγει προ πολλού από τη φάση του "σκανδάλου της μέρας"), έκπτωτη κηρύχτηκε αιφνιδιαστικά εταιρεία που είχε αναλάβει την προμήθεια 3 εκατ. self tests. (Ναι, αυτών των self test που για την κυβέρνηση γίνανε το καινούργιο Δισκοπότηρο της εξόδου από το lockdown, αφού το προηγούμενο των μαζικών εμβολιασμών αποδείχτηκε κάθε άλλο παρά θαυματουργό)».
Η συγκεκριμένη εταιρεία, προσθέτει, «η οποία είχε συσταθεί μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε στο ιστορικό της μόλις 2 συμβάσεις για την προμήθεια τεστ, με τη μία να αφορά το συγκεκριμένο διαγωνισμό, και μια μόλις μέρα πριν την προγραμματισμένη παράδοση των τεστ πωλήθηκε σε άλλη εταιρεία με άσχετο αντικείμενο και σκοτεινές σχέσεις με κυκλώματα του υποκόσμου!»
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «φαίνεται λοιπόν, πως η κυβέρνηση σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολή στιγμή εξακολουθεί να κινείται στην καλύτερη περίπτωση με πλήρη προχειρότητα και στη χειρότερη με εγκληματικό και σκανδαλώδη τρόπο».
Και η ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25 καταλήγει: «το πραγματικό “κορωνοπάρτι” λοιπόν, για το οποίο δεν θα πει και τίποτα η πλειοψηφία των συστημικών μέσων μαζικής εξαπάτησης, είναι αυτό των προμηθειών! Η κρίση φαίνεται να συνεχίζει να ωφελεί ένα συγκεκριμένο μέρος της κοινωνίας, τους ημέτερους και την παρασιτική ολιγαρχία της οποίας η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι σταθερός αρωγός και χορηγός».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης