Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Ρωσία ο Χάρης Θεοχάρης - Συναντάται με την ηγεσία του ρωσικού τουρισμού

Στη Ρωσία ο Χάρης Θεοχάρης - Συναντάται με την ηγεσία του ρωσικού τουρισμού
Κεντρικό θέμα στην ημερήσια διάταξη των συναντήσεων και συνομιλιών του υπουργού Τουρισμού, με τη ρωσική πλευρά είναι η ομαλή επανέναρξη των τουριστικών ροών
Σχετικά Άρθρα

Τετραήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης στην Ρωσία.
Κεντρικό θέμα στην ημερήσια διάταξη των συναντήσεων και συνομιλιών του υπουργού Τουρισμού, με τη ρωσική πλευρά είναι η ομαλή επανέναρξη των τουριστικών ροών.
«Η χώρα μας έχει ανακοινώσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το άνοιγμα του τουρισμού και σ' αυτό το σχέδιο περιλαμβάνεται το άνοιγμα προς συγκεκριμένες χώρες-στόχους και η Ρωσία φυσικά είναι μέσα στις χώρες αυτές» σημείωσε σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους ο κ. Θεοχάρης.
«Πράγματι έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι η χώρα μας ανοίγει τις πύλες της στον τουρισμό από τις 14 Μαΐου και μετά.
Το σύστημά μας έχει αρκετά σημεία, τα οποία έχουν περιγραφεί ήδη, τις λεγόμενες πέντε γραμμές άμυνας και συνεπώς είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες, που το άνοιγμα θα είναι ασφαλές και για όσους φιλοξενούμε, αλλά φυσικά και για τους Έλληνες πολίτες.
Δεν βλέπουμε κάτι, το οποίο να μας οδηγεί σε διαφορετικά συμπεράσματα, παρ' όλ' αυτά πάντοτε είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους λοιμωξιολόγους, με τις υπόλοιπες υπηρεσίες για να σιγουρέψουμε ότι οι συνθήκες εκείνες είναι τέτοιες, που θα επιτρέψουν να το υλοποιήσουμε με ασφάλεια» πρόσθεσε ο ίδιος.
Από την πλευρά της, ηεπικεφαλής του ρωσικού Ομοσπονδιακού Οργανισμού για τον Τουρισμό υποδεχόμενη τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη σημείωσε πως η Ρωσία και η Ελλάδα συνδέονται με μακρές, στενές και φιλικές σχέσεις, πράγμα, που επιβεβαιώνεται από τις δραστήριες και στενές οικονομικές και ανθρωπιστικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης