Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε φαρμακείο της Καλλιθέας ο Μητσοτάκης μαζί με την κόρη του για την προμήθεια self test

Σε φαρμακείο της Καλλιθέας ο Μητσοτάκης  μαζί με την κόρη του για την προμήθεια self test
"Είμαστε από τις πρώτες χώρες που μπορέσαμε να δώσουμε self test με αυτόν τον τρόπο, δωρεάν", ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε φαρμακείο στην περιοχή της Καλλιθέας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 10/4 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την κόρη του, Δάφνη, για την προμήθεια self test ενόψει του ανοίγματος των σχολείων τη Δευτέρα 12/4.
Ο κ. Μητσοτάκης εξήγησε ότι η κόρη του, Δάφνη, βρίσκεται στην Γ' Λυκείου και προσήλθαν στο φαρμακείο για την προμήθεια του self-test.
Όπως είπε ο πρωθυπουργός, «ήρθαμε να πάρουμε το τεστ μας».

Συζήτηση με τον φαρμακοποιό

Ο κ. Μητσοτάκης ρώτησε τον φαρμακοποιό «πώς πάνε μέχρι στιγμής οι παραδόσεις», και του απάντησε πως «οι παραδόσεις επί του παρόντος σε εμάς είναι ομαλές. Η πλατφόρμα δουλεύει μία χαρά, είμαστε πάντα στο πλευρό του καθενός όποτε θέλει για διευκρινίσεις. Του τα εξηγούμε λεπτομερώς, για να έχει μία πρώτη άποψη. Από εκεί και πέρα του δίνουμε και τις οδηγίες και πάντα εδώ είμαστε, τα τηλέφωνά μας τα ξέρουν».
Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι «θα πάμε έτσι τώρα αυτές τις δύο εβδομάδες και μετά θα επεκτείνεται. Είμαστε από τις πρώτες χώρες που μπορέσαμε να δώσουμε self-test με αυτόν τον τρόπο, δωρεάν, ξεκινώντας από τους μαθητές και μετά με διάθεση σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ σημαντικό εργαλείο για να μπορέσουμε να περιορίσουμε δραστικά την πανδημία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης