Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΜέΡΑ25: Η Δικαιοσύνη οφείλει, αν δεν το έχει πράξει, να ερευνήσει τα όσα κατήγγειλε ο Βρούτσης

ΜέΡΑ25: Η Δικαιοσύνη οφείλει, αν δεν το έχει πράξει, να ερευνήσει τα όσα κατήγγειλε ο Βρούτσης

"Θέλει πραγματικό ταλέντο για να φτάνεις ως κυβέρνηση στο σημείο ο κοινοβουλευτικός σου εκπρόσωπος να καταγγέλλει σε αντιπολιτευόμενα Μέσα ότι έχασε την υπουργική έδρα του μετά από παρέμβαση ενός λούμπεν μηδενικού", τονίζει το ΜέΡΑ25

Σχετικά Άρθρα

Tον πρωθυπουργό «ή να βάλει βαθιά το νυστέρι στην κακοφορμισμένη πληγή που έχει γίνει το κυβερνητικό του σχήμα ή να παραδεχθεί συνενοχή», καλεί το ΜέΡΑ25.
Τονίζει ακόμη ότι «και η Δικαιοσύνη οφείλει, αν δεν το έχει ήδη πράξει, να ερευνήσει τα όσα κατήγγειλε ο κ. Βρούτσης σχετικά για το πρόγραμμα ΣΥΝ-Εργασία», κάνοντας αναφορά στην υπόθεση Φουρθιώτη.
Όπως σημειώνει το ΜέΡΑ25 στην ανακοίνωσή του, «θέλει πραγματικό ταλέντο για να φτάνεις ως κυβέρνηση στο σημείο ο κοινοβουλευτικός σου εκπρόσωπος να καταγγέλλει σε αντιπολιτευόμενα Μέσα ότι έχασε την υπουργική έδρα του μετά από παρέμβαση ενός λούμπεν μηδενικού στο οποίο ο αρμόδιος έτερος υπουργός είχε εξασφαλίσει φύλαξη αντάξια Πλανητάρχη-και το αρνιόταν».
Συμπληρώνει ότι «είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ολοένα εμπλουτιζόμενη πινακοθήκη, εκβιαστών, βιαστών, απατεώνων και καταχραστών, των οποίων τις παραβατικές συμπεριφορές "δεν αντιλαμβάνονται" οι υπουργοί για βδομάδες αφότου αυτές έχουν εκραγεί στους τηλεοπτικούς δέκτες και τα ενημερωτικά σάιτ. Υπουργοί οι οποίοι ανεξήγητα (ή εξηγήσιμα, αν είστε απ' τους κακόπιστους) παραμένουν στη θέση τους και μετά την αποκάλυψη των μειωμένων αντανακλαστικών τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης