Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προκαλεί η Μπακογιάννη: Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη για το Πάσχα

Προκαλεί η Μπακογιάννη: Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη για το Πάσχα
Επί του παρόντος τουλάχιστον, απαγόρευεται η μετακίνηση μεταξύ των περιφερερειών για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού στην επαρχία και τα νησιά
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η δήλωση της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη, σχετικά με τις γιορτές του Πάσχα εν μέσω πανδημίας.
«Εμένα δεν θα κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα» απάντησε η κ. Μπακογιάννη, ερωτηθείσα εάν θα πάει στην Κρήτη το Πάσχα.
Όταν ρωτήθηκε -μιλώντας στο Σκάι- για το αν θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό τις μέρες του Πάσχα υποστήριξε ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε ανοιχτούς χώρους από το να παραμείνει στο σπίτι και να γίνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, όπου ο κίνδυνος της διασποράς είναι μεγάλος.
Η ίδια επεσήμανε ότι είναι καλύτερα να ψήσει κάποιος στην αυλή του χωριού από το να μαζευτούμε 10 σε ένα διαμέρισμα στην πόλη.
Υπενθυμίζεται ότι επί του παρόντος τουλάχιστον, απαγόρευεται η μετακίνηση μεταξύ των περιφερερειών για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού στην επαρχία και τα νησιά.
Μάλιστα, κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου να αναγκαστούν να περάσουν και το φετινό Πάσχα στα σπίτια τους, χωρίς συγγενείς και φίλους, καθώς δεν έχει ληφθεί απόφαση για άρση της απαγόρευσης. Όπως άλλωστε συνέβη και πέρυσι.
Επίσης τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να τίθεται και το δίλημμα Πάσχα στο χωριό ή... καλοκαίρι.
Κατά συνέπεια η δήλωση της κ. Μπακογιάννη προκαλεί πολλά ερωτήματα ενώ υπάρχει κίνδυνος να στείλει λάθος μηνύματα προς τους κατοίκους των πόλεων, ο οποίοι ενδεχομένως να αναγκαστούν να περάσουν ακόμα ένα Πάσχα στην πόλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης