Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Υποχρεωτικά δύο rapid test την εβδομάδα για ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Κικίλιας: Υποχρεωτικά δύο rapid test την εβδομάδα για ανεμβολίαστους υγειονομικούς
Σάλος από τη διασπορά κορωνοϊού στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά - Νοσηλεύτριες και προσωπικό που δεν είχαν εμβολιαστεί είναι πιθανό να μετέδωσαν τον κορωνοϊό σε καρκινοπαθείς ασθενείς
Σχετικά Άρθρα

Υποχρεωτική γίνεται στο εξής η διεξαγωγή rapid test δύο φορές την εβδομάδα για όλο το ανεμβολίαστο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων.
Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, καθίσταται υποχρεωτική η διεξαγωγή rapid test δύο φορές την εβδομάδα σε όλο το προσωπικό – ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, λοιπό – των Μονάδων Υγείας του Ε.Σ.Υ., που δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Χάος στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά - Αρνήθηκαν να εμβολιαστούν και κόλλησαν τους καρκινοπαθείς ασθενείς

Σημειώνεται ότι η απόφαση αυτή λαμβάνεται μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη διασπορά κορωνοϊού στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, στο οποίο νοσηλεύτριες και προσωπικό που δεν είχαν εμβολιαστεί είναι πιθανό να μετέδωσαν τον κορωνοϊό σε καρκινοπαθείς ασθενείς.
Έχουν βρεθεί ήδη θετικοί στον κορωνοϊό περίπου 30 εργαζόμενοι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θετικοί είναι και περί τους 12 νοσηλευόμενους ασθενείς, οι οποίοι νοσηλεύονται ως κρούσματα στον 6ο όροφο του νοσοκομείου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης