Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας όταν έφτασε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Βουλή: Ήρθε ο νονός; Πάντα άξιος

Τσίπρας όταν έφτασε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Βουλή: Ήρθε ο νονός; Πάντα άξιος
Ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής ζήτησε απαντήσεις και για την ειδική άδεια που φέρεται να δόθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη για να γίνει νονός εν μέσω lockdown
Σχετικά Άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής ζήτησε απαντήσεις και για την ειδική άδεια που φέρεται να δόθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη για να γίνει νονός εν μέσω lockdown, με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά από την κυβέρνηση να δώσει όλα τα στοιχεία για το εάν έχουν δοθεί και άλλες άδειες παρά τη σαφή απαγόρευση του νόμου.
Παράλληλα επεσήμανε ότι εάν η άδεια είναι πλαστή ο Άδωνις Γεωργιάδης θα πρέπει να παραιτηθεί.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να πληροφορηθούν οι πολίτες και ποια ήταν η κουμπαριά που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Αν, δηλαδή, βάφτισε τον γιό του προέδρου της Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων γιατί κάτι τέτοιο δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα διαφάνειας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να καταθέσει αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας.

«Ήρθε ο νονός; Πάντα άξιος»

Την ίδια ώρα χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν μπήκε στην αίθουσα της Ολομέλειας ο κ. Γεωργιάδης και ο Τσίπρας έκανε παύση, απευθυνόμενος στον υπουργό Ανάπτυξης από το Βήμα της Βουλής.
"Ήρθε ο νονός; Άξιος, πάντα άξιος. Ελπίζω να δώσετε απαντήσεις όμως γιατί ετέθησαν κρίσιμα ερωτήματα" είπε ο κ. Τσίπρας, με τον κ. Γεωργιάδη να φωνάζει από τα κυβερνητικά έδρανα, όπου είχε μόλις καθίσει.
"Νομίζετε ότι η Βουλή είναι τηλεπαράθυρα χαμηλού επιπέδου που επιλέγετε κάθε βράδυ να κονταροχτυπιέστε με τον εαυτό σας.
Δεν σας κάνουμε τη χάρη. Θα δώσετε απαντήσεις, ως οφείλετε να δώσετε απαντήσεις στον ελληνικό λαό, όχι σε εμένα.
Θα δώσετε απαντήσεις στους ψηφοφόρους σας, όχι σε εμένα.
Και θα αποδείξετε σήμερα ότι δεν πλαστογραφήσατε έγγραφα, ότι δεν παραβιάσατε τα μέτρα που εσείς νομοθετήσατε, αλλιώς δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα σας κατηγορήσω, ούτε αυτός που θα σας κρίνω.
Οι ψηφοφόροι σας και οι πολίτες θα σας κρίνουν που σήμερα στερούνται δικαιωμάτων, που εσείς δυστυχώς δεν στερείστε διότι εσείς έχετε κάτι ξεχωριστό, είστε κυβερνητικά στελέχη" τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης