Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Εμπρηστής και προβοκάτορας ο Μητσοτάκης - Στρατηγική του η ένταση

Τζανακόπουλος: Εμπρηστής και προβοκάτορας ο Μητσοτάκης - Στρατηγική του η ένταση
Το ΕΣΥ έχει μετατραπεί σε σύστημα μιας νόσου υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

Εμπρηστή και προβοκάτορα χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τζανακόπουλος, ο οποίος αναφέρει ότι η ένταση των τελευταίων ημερών εντάσσεται στη στρατηγική του κ.Μητσοτάκη.
«Ο κ. Μητσοτάκης έχει πλέον εξελιχθεί σε “εμπρηστή” της ελληνικής κοινωνίας, σε προβοκάτορα.
Δημιουργεί εντάσεις για να ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος.
«Αυτά τα οποία έγιναν στη Νέα Σμύρνη, αυτά τα οποία ακολούθησαν με την αναίτια άγρια βία των αστυνομικών - μέχρι και μολότοφ είδαμε σε βίντεο να πετάει αστυνομικός - δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά.
Είναι η εκτέλεση του σχεδίου της στρατηγικής της έντασης που έχει εκπονήσει ο κ. Μητσοτάκης.
Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να καταφέρει ο κ. Μητσοτάκης να ενοποιήσει ένα ακραίο εκλογικό σώμα» είπε ο κ.Τζανακόπουλος.

Σύστημα μιας νόσου το ΕΣΥ

Συνδέοντας την πολιτική της κυβέρνησης με την αποτυχία της στη διαχείριση της πανδημίας, ο κ.Τζανακόπουλος σημείωσε ότι «η κυβέρνηση μιλούσε για 1.200 ΜΕΘ και αυτή τη στιγμή με 500 περίπου διασωληνωμένους ασθενείς, έχουν σχεδόν τελειώσει οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας». «Το ΕΣΥ έχει μετατραπεί σε σύστημα της μίας νόσου, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι στα όριά του.
Η επίταξη του ιδιωτικού τομέα γίνεται με τους όρους που θέλουν οι ιδιώτες, δηλαδή με επιλογή περιστατικών» είπε ο κ.Τζανακόπουλος, επισημαίνοντας την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί στα μέσα μαζικής μεταφοράς, λέγοντας ότι «σύμφωνα με την κ. Λινού, μία ώρα παραμονής σε μια πορεία είναι πολύ λιγότερο μεταδοτική από μία ώρα στα μέσα μαζικής μεταφοράς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης