Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπόθεση «Λιγνάδης Νο 2» χτυπάει ξανά την κυβέρνηση

Υπόθεση «Λιγνάδης Νο 2» χτυπάει ξανά την κυβέρνηση
Πρόκειται για έναν ακόμη «εκλεκτό» της Λίνας Μενδώνη, ο οποίος διορίστηκε με απευθείας ανάθεση τον Νοέμβριο του 2019
Σχετικά Άρθρα

Αντιμέτωπος με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης θα βρεθεί ο αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ, Νίκος Νικολάου.
Πρόκειται για έναν ακόμη «εκλεκτό» της Λίνας Μενδώνη, ο οποίος διορίστηκε με απευθείας ανάθεση τον Νοέμβριο του 2019 στη θέση του αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
Ο διορισμός της νέας διοίκησης του ΚΘΒΕ είχε προκαλέσει σάλο τόσο για το κατεπείγον της πράξης της υπουργού, όσο για την ταχεία αντικατάσταση του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα των καταγγελιών σε βάρος του ηθοποιού και αναπληρωτή Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ, ο Νίκος Νικολάου σύντομα θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα αφού εις βάρος του υπάρχουν πλήθος καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση.
Επίσης, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ήδη το Mega έχει προχωρήσει σε αποδέσμευση του ηθοποιού από την τηλεοπτική σειρά «Έξαψη» που πρωταγωνιστεί.
Μιλάμε για μία νέα υπόθεση που, όπως και η υπόθεση Λιγνάδη, θα ταρακουνήσει την κυβέρνηση, καθώς η κ. Μενδώνη ως πολιτική προϊστάμενη του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, είχε προχωρήσει με δική της βούληση και υπογραφή στον διορισμό του Νίκου Νικολάου.
Την υπόθεση αυτή θα επαναφέρει και η αξιωματική αντιπολίτευση που είχε ζητήσει διακαώς την παραίτησή της.
Πέρα, όμως, από την υπόθεση αυτή, άλλα δύο ονόματα εξετάζουν οι εισαγγελείς, μέσα από καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και αφορούν σεξουαλική κακοποίηση/εκβιασμό και βιασμό.
Ο ένας είναι πολύ γνωστός σκηνοθέτης μεγάλων σειρών που χτύπησαν 45άρια στην ελληνική τηλεόραση και ο δεύτερος είναι γνωστός νεαρός ηθοποιός που βρίσκεται στο απόγειο της δόξας του και κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε ομόφυλούς του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης