Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πελώνη: Όχι σε καθολικό lockdown – Αλλαγές στον κωδικό 6 για άθληση

Πελώνη: Όχι σε καθολικό lockdown – Αλλαγές στον κωδικό 6 για άθληση
Να κάνουμε όλοι μια τελευταία μεγάλη προσπάθεια είπε η κα.Πελώνη
Σχετικά Άρθρα

Αλλαγές στον κωδικό 6 για άθληση προανήγγειλε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, η οποία απέκλεισε το σενάριο ενός καθολικού και σκληρού lockdown, επισημαίνοντας πάντως πως η Αττική είναι ήδη σε lockdown.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Πελώνη απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός καθολικού lockdown λέγοντας ότι δεν μπορούν να ανασταλούν οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας και επιβεβαίωσε πως εξετάζονται αλλαγές στις μετακινήσεις με τον κωδικό 6, έτσι ώστε να επιτρέπονται οι μετακινήσεις με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο.
«Να κάνουμε όλοι μια τελευταία μεγάλη προσπάθεια για να βγούμε από το τούνελ της πανδημίας.
Όσο περισσότερο τηρήσουμε τα μέτρα τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε από αυτή την κατάσταση» είπε η κα.Πελώνη, η οποία ερωτηθείσα για το εάν εξετάζεται η επέκταση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και μετά τις 18:00 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, τόνισε ότι αυτό θα το εξετάσει η επιτροπή.
Η κα.Πελώνη αναφέρθηκε και στις προτεραιότητες της κυβέρνησης σχετικά με την άρση των περιορισμών, όταν θα είναι βεβαίως αυτό εφικτό, σημειώνοντας ότι σε αυτές είναι το λιανεμπόριο και τα σχολεία.
«Πρέπει να λειτουργήσει η οικονομία και πάλι» είπε η κα.Πελώνη σημειώνοντας ότι στη συνέχεια θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για το άνοιγμα του καλοκαιριού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης