Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΜέΡΑ 25: Λιγνάδης και Ικαρία προκάλεσαν «οικογενειακούς λόγους» στον Ταραντίλη

ΜέΡΑ 25: Λιγνάδης και Ικαρία προκάλεσαν «οικογενειακούς λόγους» στον Ταραντίλη
Οι κυβερνητικές αστοχίες και η «διαχείριση ζημιάς», προκάλεσαν την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, σημειώνει το ΜέΡΑ 25
Σχετικά Άρθρα

Το ΜέΡΑ 25 σε ανακοίνωση του για την παραίτηση του κ. Ταραντίλη σημειώνει ότι «μέτρησε μόλις δύο μήνες στο πόστο του κυβερνητικού εκπροσώπου» και προσθέτει:
«Ήταν δύο δύσκολοι μήνες, γιατί δεν είναι εύκολο να ανασύρουμε στη μνήμη μας Κυβέρνηση που να είχε να διαχειριστεί τόση “διαχείριση ζημιάς” για τόσο διαφορετικές αστοχίες “πρώτης γραμμής” σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

«Οι οικογενειακοί λόγοι»

Το ΜέΡΑ25 σημειώνει ότι «από το πρωθυπουργικό κορονογεύμα στην Ικαρία, μέχρι την αγωνιώδη προσπάθεια να εξαφανιστεί κάθε σύνδεσμος ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον Δημήτρη Λιγνάδη, και την αντιστροφή των κανόνων του κράτους δικαίου για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, το φορτίο ήταν αρκετό ώστε να προκαλέσει “οικογενειακούς λόγους” στον οποιονδήποτε».
Ευχόμαστε, καταλήγει στην ανακοίνωσή το ΜέΡΑ 25, «η διάδοχός του Αριστοτελία Πελώνη να έχει μακρύτερη θητεία, ώστε μετά τον κύριο Πέτσα και την ομώνυμη λίστα του, αυτή τη φορά να προλάβουμε να συνηθίσουμε το νέο πρόσωπο της ίδιας πολιτικής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης