Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης σε Κούγια: Αν δεν ανακαλέσεις τα περί σκευωρίας, θα σου κάνω μήνυση - Υπερασπίζεσαι ένα παιδεραστή

Πολάκης σε Κούγια: Αν δεν ανακαλέσεις τα περί σκευωρίας, θα σου κάνω μήνυση - Υπερασπίζεσαι ένα παιδεραστή

Στην επίθεση του Αλέξη Κούγια «απάντησε» ο Παύλος Πολάκης

Σχετικά Άρθρα
Να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς περί σκευωρίας ζητά από τον Αλέξη Κούγια, ο Παύλος Πολάκης, επισημαίνοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα υποβάλει μήνυση.
«Αν δεν ανακαλέσεις άμεσα την αναφορά για σκευωρία , θα είσαι ο πρώτος που θα του κάνω αγωγή και μήνυση» σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook.
Ειδικότερα, ο κ. Πολάκης αναφέρει στην ανάρτηση του:
«Επειδή εγώ τις υποσχέσεις τις τηρώ,
ΑΚΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ:
1) Υπερασπίζεσαι ένα παιδεραστή-βιαστή κάτι που δεν θα έκανες ποτέ όπως δήλωνες σε συνέντευξη σου το 2017 (κυκλοφορεί το βίντεο)
2) Εκφοβίζεις και σπιλώνεις τα θύματα με χαρακτηρισμούς, απειλείς με αγωγές όσους βοήθησαν στην αποκάλυψη του βόρβορου, κάνεις σώου όπως είναι πάγια τακτική σου από το παρελθόν ,γυρνώντας τα «πρόθυμα» κανάλια, μετατοπίζεις τη συζήτηση από την ουσία στις δικονομικές πτυχές, για να αθωώσεις το Λιγνάδη!
Τακτική που ακολούθησες(ανεπιτυχώς) και στην υπεράσπιση του δολοφόνου του 16χρονου Γρηγορόπουλου ,μια δίκη που ΔΕΝ ανέφερες στο μανιφέστο της απάντησης σου σε μένα, ως απόδειξη της δουλειάς σου...
3) Εγώ σε δικαστήρια δεν χειροκροτώ δικηγόρους και βέβαια αυτό που ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ γράφεις πως έκανα για σένα απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,παρά μόνο στη φαντασία σου.
4) ΤΟΛΜΑΣ και με εμφανίζεις στο κείμενο σου (φωτό 4)ως δήθεν κατασκευαστή του ΥΠΑΡΚΤΟΥ σκανδάλου της Novartis (αν θέλεις σου στέλνω να διαβάσεις τις αποφάσεις του Αμερικανικού Δικαστηρίου με τις οποίες η Νovartis ομολόγησε τις δωροδοκίες ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ στην Ελλάδα και πλήρωσε 315 εκ. δολάρια ως αποζημίωση, ή δεν έχεις χρόνο να τις διαβάσεις από τα πολλά σουλάτσα στα ΜΜΕ;;)
Η μήπως επειδή είσαι και Δικηγόρος του Κουρτάκη σε μηνύσεις εναντίον μου επειδή έστειλα στα δικαστήρια τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ χρηματοδοτήσεις που πήρε από το ΚΕΕΛΠΝΟ ,ενημερώνεσαι μόνο από αυτόν για τη διαφθορά στο χώρο της Υγείας;;;
Αν δεν ανακαλέσεις άμεσα την αναφορά για σκευωρία , ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ που θα του κάνω αγωγή και μήνυση
Polakis_kougias.JPG
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ:
α) Μην μου προβάλλεις ΕΜΕΝΑ τη φτωχική καταγωγή σου και το αριστερό παρελθόν της οικογένειάς σου ,γιατί το θέμα δεν είναι μόνο από που ξεκινά κανείς αλλά και το αν γίνεται «γενίτσαρος» των ιδεών του ,όταν μεγαλώσει!
β) Εγώ δεν έγινα γνωστός επειδή έκανα σουλάτσο στα κανάλια αυτοπαρουσιαζόμενος ως «μοντελοπνίχτης»(δική σου δήλωση) ,ούτε επειδή σκαρφάλωνα κάγκελα καναλιών για να παρέμβω, ούτε επειδή έκανα το οικογενειακό μου πρόβλημα πανελλήνιο θέαμα στα πρωινάδικα ,ούτε επειδή κατήγγειλα τα στημένα στο ποδόσφαιρο και μετά να την κάνω γυριστή 180 μοίρες !!!(φωτό 2-3)
ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΓΝΩΣΤΟΣ γιατί άσκησα την Ιατρική με ανθρωπιά και τιμιότητα ,γιατί νοσήλευσα και έσωσα χιλιάδες ανθρώπους και συνεχίζω και σήμερα, γιατί οι πατριώτες μου με έβγαλαν δήμαρχο δυο φορές και αλλάξαμε μαζί την εικόνα του τόπου μας, γιατί συγκρούστηκα ΕΥΘΕΩΣ και με τεράστιο προσωπικό κόστος με τη Διαφθορά και τη διαπλοκή χωρίς να κάνω ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, γιατί ξαναβγήκα Βουλευτής με την ψήφο και τη στήριξη του λαού όταν όλο το σύστημα που ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΠΙΣΤΑ είχε πέσει να με φάει !
γ) Με βάση αυτά λοιπόν ναι στους κύκλους που εσύ συναγελάζεσαι και στηρίζεις με τη δουλειά σου είμαι «παγκοσμίως άγνωστος» αλλά ταυτόχρονα και ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ όπως φάνηκε σήμερα και από τις τοποθετήσεις του Μητσοτάκη στη Βουλή .
δ) Και ξέρεις και κάτι ρε Αλέξη Κούγια ... Εμείς οι δυο δεν μπορούμε να συγκριθούμε για ένα λόγο :
Γιατί εγώ και όταν έβγαζα πολλά χρήματα ως ιδιώτης Γιατρός και όταν έγινα βουλευτής και υπουργός ΔΕΝ ΘΑΜΠΩΘΗΚΑ , ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑ τον πολιτισμό των σαλονιών της άρχουσας τάξης που πίσω από τον αστραφτερό πλούτο και την γυαλιστερή πολυτέλεια κρύβεται εκμετάλλευση, διαφθορά και ανηθικότητα !!!
Γιατί εγώ μέχρι σήμερα τη δουλειά μου συνεχίζω να την κάνω με αρχές ,επιστημονική επάρκεια και ανθρωπιά και όχι με βάση το «πόσα θα πάρω» !!!
Γιατί εγώ συνεχίζω να ζω όπως ζούσα
Γιατί εγώ όταν το «αφεντικό» μου στον ιδιωτικό τομέα που δούλευα μου είπε πως λόγω επιχειρηματικών σχεδίων θα κρατούσε ως μισθωτούς στη ΜΕΘ εμένα και τη γυναίκα μου και θα απέλυε όλους τους άλλους συνεργάτες μου ,ΤΟΥ ΕΙΠΑ Η ΟΛΟΥΣ Η ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ,βοηθώντας να βρούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ! Γιατί εγώ συνεργάτες και συναδέλφους δεν πρόδωσα ποτέ!
Εσύ υπάρχει περίπτωση να έκανες κάτι τέτοιο «παγκοσμίως γνωστέ» δικηγόρε της ψεύτο γκλαμουριας των μεσημεριαναδικων;;;;
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....
ΥΓ .Αν κάθεσαι ,σήκω τώρα και βγες στο παράθυρο για ....να πάρεις αέρα και να σκεφτείς τη ρήση του Μπρέχτ (φωτό 5)»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης