Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γαϊτάνης (ΝΔ): Ο Τσίπρας δεν καταδίκασε τα χυδαία σχόλια των βουλευτών του

Γαϊτάνης (ΝΔ): Ο Τσίπρας δεν καταδίκασε τα χυδαία σχόλια των βουλευτών του
Ο πρωθυπουργός παρουσίασε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της κακοποίησης είπε ο κ.Γαϊτάνης
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά την χθεσινή τοποθέτηση του στη Βουλή, δεν καταδίκασε τα χυδαία σχόλια των βουλευτών του διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Τ. Γαϊτάνης.
«Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε καμία πρόταση χθες στη Βουλή και δεν καταδίκασε τα χυδαία σχόλια των βουλευτών του» είπε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό RadioNorth 98 ο κ. Γαϊτάνης.
Όπως είπε, η κυβέρνηση, στη χθεσινή συζήτηση, είχε δύο στόχους.
«Αρχικά να συζητηθούν προτάσεις ισχυροποίησης του θεσμικού πλαισίου εναντίον κάθε μορφής κακοποίησης.
Ο πρωθυπουργός παρουσίασε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και επ' αυτού ο κ. Τσίπρας δεν κατέθεσε καμία πρόταση και αυτό είναι φυσικά κάτι που οι Έλληνες πολίτες πρέπει να το αξιολογήσουν.
Ο δεύτερος στόχος ήταν να γίνει μία γενικότερη αποτίμηση για το πώς γίνεται ο δημόσιος διάλογος στον τόπο μας» υποστήριξε ο κ.Γαϊτάνης, αναφέροντας πως τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν χυδαίες επιθέσεις στο διαδίκτυο από φωνές που ταυτίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Γαϊτάνης αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στις δηλώσεις των βουλευτών κ.κ. Πολάκη και Ελευθεριάδου, τις οποίες αρνήθηκε να καταδικάσει ο κ. Τσίπρας.
«Ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί – πλέον - με τον κ. Πολάκη» υπογράμμισε ο κ.Γαϊτάνης, τονίζοντας πως τα ζητήματα σεξουαλικής κακοποίησης πρέπει να ενώνουν όλους τους Έλληνες και δεν πρέπει να κομματικοποιούνται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης