Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης: Ντροπή η τακτική Κούγια για τον Λιγνάδη – Έπρεπε να παραιτηθεί η Μενδώνη

Φίλης: Ντροπή η τακτική Κούγια για τον Λιγνάδη – Έπρεπε να παραιτηθεί η Μενδώνη
Είμαστε μπροστά σε μια ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από ένα σύστημα ελίτ είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ντροπή χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Φίλης την τακτική που ακολουθεί ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη αλλά και για τις δηλώσεις του περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων».
«Άκουσα τον κ. Κούγια, ο οποίος σπίλωσε τους κατηγόρους, τα παιδιά που βιάστηκαν από τον κ. Λιγνάδη ως «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».
Επανερχόμαστε πίσω εκεί όπου ψάχνουμε για ένα ψυχοπαθολογικό στερεότυπο ανώμαλου του ομοφυλόφιλου.
Λυπούμαι με αυτή την πολιτική, δεν θεωρώ ότι ο κάθε κατηγορούμενος μπορεί να λέει ότι θέλει για να υπερασπίζεται τον εαυτό του και ο κάθε συνήγορος να υιοθετεί αυτές τις τακτικές.
Είναι ντροπή» ανέφερε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Φίλης, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι έπρεπε να είχε υποβάλλει την παραίτηση της η υπ.Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Σύστημα ελίτ

«Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορία κακοποίησης σεξουαλικής ανήλικων παιδιών από ένα σύστημα ελίτ, γιατί ο φερόμενος για αυτά τα εγκλήματα δράστης, ο κ. Λιγνάδης, και με την ιδιότητά του ως διευθυντής του Εθνικού αλλά και νωρίτερα με την πολιτική του παρουσία, συμμετέχει σε αυτή την ελίτ» είπε ο κ.Φίλης, ο οποίος υπογράμμισε πως έπρεπε να είχε παραιτηθεί η κα.Μενδώνη.
«Πράγματι η κυβέρνηση αντέδρασε με τρόπο που δεν τιμά μια κυβέρνηση.
Θα έπρεπε αμέσως να αντιδράσει και να στείλει την υπόθεση στη δικαιοσύνη και να ζητήσει την παραίτηση του Λιγνάδη και της κ. Μενδώνη.
Υπάρχει και εκεί πολιτική ευθύνη, το έχουμε καταλάβει όλοι.
Αντιθέτως επιχειρείται να δημιουργηθεί η εντύπωση μιας αντιπαράθεσης με την αντιπολίτευση, δεν υπάρχει αυτό.
Η αντιπολίτευση θέτει ζητήματα ουσίας» υποστήριξε ο κ.Φίλης, αναφέροντας πως «τώρα λέει η κυβέρνηση ότι η κα. Μενδώνη είναι στο στόχαστρο επειδή έχει πολιτική για το Ελληνικό, τα αρχαία στη Θεσσαλονίκη».
«Ότι είναι πολιτική δίωξη κατά της κας. Μενδώνη, αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα» είπε ο κ.Φίλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης