Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης για υπόθεση Λιγνάδη: Πώς μένει στη θέση της μια υπουργός που ομολογεί ότι την εξαπατούν;

Ζαχαριάδης για υπόθεση Λιγνάδη: Πώς μένει στη θέση της μια υπουργός που ομολογεί ότι την εξαπατούν;
Έπρεπε η κα.Μενδώνη να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την τοποθέτηση του κ.Λιγνάδη στη συγκεκριμένη θέση είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Σχετικά Άρθρα

Το ερώτημα πώς γίνεται μια υπουργός που έχει ομολογήσει ότι την εξαπάτησαν, να μένει στη θέση της διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης, ο οποίος υποστήριξε πως η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη θα έπρεπε να είχε αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την τοποθέτηση του Δ. Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχινικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.
«Είναι σαφές ότι όλα αυτά τα οποία μαθαίνουμε και αποκαλύπτονται για την ελληνική κοινωνία, είναι απολύτως συγκλονιστικά.
Και δεν μπορεί και δεν πρέπει τέτοια κρίσιμα ζητήματα να μετατραπούν σε μικροκομματική και μικροπολιτική αντιπαράθεση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επεδίωκε και δεν επιδιώκει κάτι τέτοιο
Είναι όμως απολύτως καθαρό ότι για την τοποθέτηση κάποιων ανθρώπων, για τις πολιτικές πρωτοβουλίες αλλά ιδίως για ένα κλίμα, το οποίο υπήρξε μετά τις καταγγελίες και την αποκάλυψη αυτής της συγκλονιστικής δραστηριότητας αυτών των ανθρώπων, υπήρξαν στοχευμένες κινήσεις σε πολιτικό και επικοινωνιακό χαρακτήρα, που ήθελαν είτε να υποτιμήσουν είτε να συγκαλύψουν είτε να χαμηλώσουν αυτό το θέμα και σε πολλές περιπτώσεις αυτά μοιάζουν με μια πολιτική ομερτά» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Ζαχαριάδης.
«Το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει ώστε να διαλυθούν όλες αυτές οι σκιές και οι αμφιβολίες είναι η κα. Μενδώνη από μόνη της είτε ο Πρωθυπουργός να πάρουν μια πρωτοβουλία, να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη, όχι για αυτά που ο συγκεκριμένος φέρεται να έκανε, αλλά για την τοποθέτηση του συγκεκριμένου ανθρώπου στη συγκεκριμένη θέση. Δεν μπορεί να βγαίνει μια υπουργός και να λέει με εξαπάτησε και μας εξαπάτησε.
Είναι μια αδύναμη και ευάλωτη υπουργός.
Δεν μπορεί να διοικήσει ούτε λεπτό.
Πώς μένει στη θέση της μια τόσο αδύναμη και ευάλωτη υπουργός, που ομολογεί ότι την εξαπατούν;» διερωτάται ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης