Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα Ιωάννινα η Σακελλαροπούλου - Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Μπιζανομάχων

Στα Ιωάννινα η Σακελλαροπούλου - Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Μπιζανομάχων
Στα Ιωάννινα η  Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικ. Σακελλαροπούλου

Μήνυμα ομοψυχίας και διαφύλαξης της ελευθερίας που χάρισαν στην χώρα μας οι ηρωικά πεσόντες στους απελευθερωτικούς αγώνες, έστειλε από τα Ιωάννινα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικ. Σακελλαροπούλου , η οποία τιμά με την παρουσία της, τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 108 χρόνια της απελευθέρωσης της πόλης, από τους Οθωμανούς.
Η κ. Σακελλαροπούλου κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψής της στα Ιωάννινα, παρέστη στη δοξολογία για την απελευθέρωση της πόλης στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, ενώ αμέσως μετά κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Μπιζανομάχων.
sakellaropoyloy.JPG

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι «σήμερα τιμώ όλους εκείνους που έπεσαν ηρωικά για να απελευθερώσουν την Ήπειρο, όλους εκείνους που συνέβαλαν ώστε να ενσωματωθεί η πόλη των Ιωαννίνων στον εθνικό κορμό. Τους εθελοντές, τους αντάρτες, τους αξιωματικούς, τους απλούς στρατιώτες. Το παράδειγμά τους μας εμπνέει και μας εμψυχώνει. Μας θυμίζει ότι τα οχυρά πέφτουν, όταν αγωνιζόμαστε με ομοψυχία και πίστη. Και μας καλεί να φανούμε αντάξιοί τους, διαφυλάσσοντας την ελευθερία που μας χάρισαν, εκπληρώνοντας τα ιδανικά για τα οποία θυσιάστηκαν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης