Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ) κατά Χαρδαλιά: Αντί να ζητήσει συγγνώμη, ζητά και τα ρέστα

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ) κατά Χαρδαλιά: Αντί να ζητήσει συγγνώμη, ζητά και τα ρέστα

Οργή Χαρδαλιά κατά ΚΙΝΑΛ: «Ντροπή! Τίποτε περισσότερο»

Σχετικά Άρθρα

«Αντί να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Χαρδαλιάς για την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών τόσες ημέρες, ζητά και τα ρέστα», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, απαντώντας στον Νίκο Χαρδαλιά.

«Αλλά, είπαμε, το φιλότιμο είναι άγνωστη λέξη για τη Νέα Δημοκρατία», προσθέτει ο κ. Χρηστίδης, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε στο ΚΙΝΑΛ, για τις συνέπειες τις κακοκαιρίας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Νωρίτερα:

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε σε ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ που καταλογίζει ευθύνες στην κυβέρνηση και στην πολιτική προστασία για τα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία «Μήδεια».

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ, αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «επί δύο μέρες, η Πολιτική Προστασία παρακολουθούσε τα προβλήματα, χωρίς ουσιαστικά να παρεμβαίνει» τονίζοντας ότι «ομολόγησαν έτσι την πλήρη απουσία προγραμματισμού, σχεδίου, ικανότητας αντίδρασης μπροστά στις δυσκολίες».

Η απάντηση Χαρδαλιά

Συγκεκριμένα,  ο κ. Χαρδαλιάς σημειώνει:
«Κάποιοι εκεί στο ΚΙΝΑΛ προσπαθούν να πλειοδοτήσουν σε λαϊκισμό και τελικά μειοδοτούν σε σοβαρότητα!
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μικροπολιτικές χυδαιότητες, ειδικά την ώρα της μάχης μέχρι και ο πιο ταλαιπωρημένος συμπολίτης μας να αποκτήσει άμεσα ρεύμα, αλλά όλα έχουν τα όριά τους!
Με επίσημη ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ καταλογίζει βαριές ευθύνες στην κυβέρνηση και την Πολιτική Προστασία για την κατάσταση που διαμορφώθηκε από τα σφοδρά και πρωτόγνωρα εδώ και δεκαετίες καιρικά φαινόμενα γιατί «καθυστέρησε απελπιστικά» να κηρύξει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τον Δήμο Διονύσου!
Ο Δήμος Διονύσου στις 16/2 το πρωί έκανε αίτημα στην Περιφέρεια Αττικής, όπου σε χρόνο ρεκόρ ολοκλήρωσε τις προβλεπόμενες από το Νομό διαδικασίες και το ίδιο μεσημέρι στις 16:01 το αίτημα της διαβιβάστηκε στην Πολιτική Προστασία.
Στις 19:26 της ίδιας ημέρας (δηλ. 3 ώρες και 25 λεπτά αμέσως μετά το αίτημα) ο Δήμος Διονύσου κηρύχθηκε σε Έκτακτη ανάγκη, ενώ από τις 18:12 λεπτά οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Πυροσβεστική υπηρεσία είχαν πάρει εντολή από την Πολιτική Προστασία ενεργοποίησης των μηχανισμών τους, αποστολής μηχανημάτων και στελέχωσης συνεργείων προς αρωγή και συνδρομή του Δεδδηε και του Δήμου Διονύσου!».
Καταλήγοντας υπογραμμίζει:
«Ντροπή! Τίποτε περισσότερο! Τα υπόλοιπα σύντομα… προέχει η συνδρομή μας στην πλήρη αποκατάσταση των μαζικά κατεστραμμένων δικτύων της ΔΕΗ και του τέλους της ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας…», τονίζει καταλήγοντας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, και επισυνάπτει σχετικά έγγραφα και αλληλογραφία της Πολιτικής Προστασίας με την Περιφέρεια Αττικής.

www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης