Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Αποφύγετε τις περιττές μετακινήσεις – Μείζον πρόβλημα η ηλεκτροδότηση

Μητσοτάκης: Αποφύγετε τις περιττές μετακινήσεις – Μείζον πρόβλημα η ηλεκτροδότηση
Είμαστε αντιμέτωποι με ένα έντονο καιρικό φαινόμενο είπε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης
Σχετικά Άρθρα
Να αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις κάλεσε τους πολίτες ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης μετά την ευρεία σύσκεψη που έγινε νωρίτερα σήμερα το πρωί στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας Μήδεια.
«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα έντονο καιρικό φαινόμενο που μέχρι αύριο θα επηρεάζει την Αττική την Εύβοια και την Κρήτη.
Στο πλαίσιο αυτό, θα πρέπει να αποφεύγονται όλες οι περιττές μετακινήσεις.
Οι αρμόδιες αρχές κάνουν ότι είναι δυνατό για να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι» υποστήριξε σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη ο πρωθυπουργός, ο οποίος τόνισε ότι θα υπάρξει αργότερα αναλυτική ενημέρωση.

Μείζον πρόβλημα η ηλεκτροδότηση

Όπως είπε, μείζον πρόβλημα είναι τα προβλήματα που σημειώνονται στην ηλεκτροδότηση, αναφέροντας πως αυτά αντιμετωπίζονται από τις αρχές για να επιλυθούν το συντομότερο δυνατόν.
«Χρειάζεται υπομονή.
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο.
Οι αρμόδιοι υπουργοί θα ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις, τόνισε ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος αναφερόμενος στους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού που αναβλήθηκαν σήμερα, επεσήμανε ότι οι πολίτες θα ενημερωθούν για τα νέα ραντεβού τους τα οποία θα αναπληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.
«Θα αξιοποιηθούν όλα τα αδιάθετα εμβόλια» υποστήριξε ο πρωθυπουργός.

Ποιοι συμμετείχαν στη σύσκεψη

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ παρόντες ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας Θεόδωρος Λιβάνιος.
Στη σύσκεψη πήραν επίσης μέρος οι περιφερειάρχες Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής και Πελοποννήσου, για την αποτίμηση της έως τώρα κατάστασης, όπως έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας, και τον περαιτέρω επιχειρησιακό συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων για την καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης