Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Για την απαγόρευση κυκλοφορίας δεν αρκεί ο λόγος του «Αυτοκράτορα» - Απαιτείται ΦΕΚ

ΣΥΡΙΖΑ: Για την απαγόρευση κυκλοφορίας δεν αρκεί ο λόγος του «Αυτοκράτορα» - Απαιτείται ΦΕΚ
Σε λίγες μέρες, όταν θα έχει γίνει πάλι η ζημιά, ο κ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει νέα μέτρα, αφού αυτά θα έχουν αποτύχει. Η αποτυχία του έχει κουράσει τους πολίτες
Σχετικά Άρθρα

Σκληρή κριτική για τα νέα περιοριστικά μέτρα και την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6 τα Σαββατοκύριακα, ασκεί στην κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «σε δημοκρατικά πολιτεύματα για να έχουν ισχύ τα μέτρα πρέπει να βγουν σε ΦΕΚ. Δεν αρκεί ο λόγος του αυτοκράτορα».

Θα υπάρξουν και νέα μέτρα;

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει ότι «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα για τις πραγματικές εστίες διασποράς. Ισχυρίζεται πως δεν κολλάει στα ΜΜΜ που στοιβάζονται οι άνθρωποι κάθε μέρα, δεν κολλάει στα σχολεία που άνοιξαν πάλι με αυξημένο αριθμό μαθητών, δεν κολλάει στα εργοστάσια που λειτουργούν χωρίς ελέγχους και τεστ. Κολλάει όμως εάν κάποιος θελήσει να περπατήσει μετά τις 6 το Σαββατοκύριακο».
«Σε λίγες μέρες, όταν θα έχει γίνει πάλι η ζημιά, ο κ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει νέα μέτρα, αφού αυτά θα έχουν αποτύχει. Η αποτυχία του έχει κουράσει τους πολίτες», προστίθεται στην ανακοίνωση, που καταλήγει:
«Σε κάθε περίπτωση πάντως, ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη και το επιτελικό του κράτος πως σε δημοκρατικά πολιτεύματα για να έχουν ισχύ τα μέτρα πρέπει να βγουν σε ΦΕΚ. Δεν αρκεί ο λόγος του αυτοκράτορα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης