Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Μπορώ να τα πάω καλύτερα από τη Γεννηματά στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Λοβέρδος: Μπορώ να τα πάω καλύτερα από τη Γεννηματά στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Πρέπει να απαγκιστρωθούμε από τη στασιμότητα είπε ο κ.Λοβέρδος

Την πεποίθηση ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα από τη Φώφη Γεννηματά ως πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του για την ηγεσία του κόμματος.
«Το βασικό πρόβλημα του κόμματος είναι να απαγκιστρωθεί από την στασιμότητα, να μην την αναπαράγει άλλο.
Αυτό το ποσοστό δεν επιτρέπει σε ένα κόμμα να συνεργαστεί, γιατί θα το καταπιούν.
Δείχνει ότι υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα, που δεν το αφήνει να μεγαλώσει» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος ερωτηθείς για τυχόν συνεργασίες, είπε ότι «σε αυτά τα ποσοστά είναι δύσκολες, διότι θα το καταπιούν».
«Γίνεσαι ευάλωτος πολιτικά.
Μπορώ να πετύχω, να συμβάλω, ώστε να επιτύχουμε τον υπερδιπλασιασμό των ποσοστών του, που θα το καταστήσει κύριο παράγοντα, ένα μάχιμο κόμμα» υπογράμμισε ο κ.Λοβέρδος.

Όχι σε σύμπλευση με ΣΥΡΙΖΑ

Ερωτηθείς για το εάν η υποψηφιότητά του ευνοεί τη Νέα Δημοκρατία, όπως του καταλογίζουν αρκετοί, ο κ.Λοβέρδος είπε ότι «κανείς δεν έχει τολμήσει να μου το πει και να με κοιτάει στα μάτια».
Ο κ.Λοβέρδος εξέφρασε την άρνησή του για σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ «διέσυρε και τραυμάτισε την έννοια του προοδευτισμού».
«Όταν είσαι στο 6%, αυτός που σου προτείνει συνεργασία θέλει να σε καταπιεί, δεν θέλει να σε σεβαστεί, αν παρακάμψεις τα μεγέθη της πολιτικής δύναμης, τότε κακό του κεφαλιού σου» είπε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος υπογράμμισε την αυτόνομη πορεία του Κινήματος και την ενίσχυσή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης