Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξενογιαννακοπούλου: Αμετανόητος ο κ.Μητσοτάκης αντί στήριξης του ΕΦΚΑ προσλαμβάνει project manager

Ξενογιαννακοπούλου: Αμετανόητος ο κ.Μητσοτάκης αντί στήριξης του ΕΦΚΑ προσλαμβάνει project manager
Δε βρήκε ούτε μία λέξη αυτοκριτικής για τους χιλιάδες συνταξιούχους που ζουν στην ανέχεια, καθώς δεν έχουν λάβει ακόμα την σύνταξη τους, σημείωσε η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Σχετικά Άρθρα

«Αμετανόητος ο κύριος Μητσοτάκης εν μέσω πανδημίας και κοινωνικής κρίσης ανακοίνωσε την επέκταση του οδοστρωτήρα εις βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων», υπογράμμισε σε τηλεοπτική της δήλωση η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
"Δε βρήκε ούτε μία λέξη αυτοκριτικής για τους χιλιάδες συνταξιούχους που ζουν στην ανέχεια, καθώς δεν έχουν λάβει ακόμα την σύνταξη τους", σημείωσε, επισημαίνοντας ότι "αυτή τη στιγμή οι εκκρεμείς συντάξεις είναι πάνω από 400.000 και έχουν την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη".
Η ίδια κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι "αντί να στηρίξει τον ΕΦΚΑ και να ανακοινώσει τις αναγκαίες μόνιμες προσλήψεις, ανακοίνωσε την πρόσληψη ιδιώτη project manager".
"Αυτή είναι η καθαρή ομολογία αποτυχίας της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου εργασίας και της διοίκησης του ΕΦΚΑ.
Ταυτόχρονα είναι προφανές και μεθόδευση για να μπει ιδιώτης μέσα στον ΕΦΚΑ", σχολίασε και "προειδοποίησε" την κυβέρνηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ "θα σταθεί αποφασιστικά απέναντι σε κάθε προσπάθεια που έρχεται να απορρυθμίσει την εργασία και να πλήξει το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης