Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με τον Σύλλογο Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας

Με τον Σύλλογο Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας
Η κυβέρνηση στηρίζει αυτές τις πολιτικές με τη διοχέτευση πόρων σε σχετικά προγράμματα κατάρτισης
Αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην τράπεζα. Από τη Νέα Δημοκρατία συμμετείχαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου, ο εκπρόσωπος τύπου Τάσος Γαϊτάνης και ο Γραμματέας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα Θεόδωρος Κόλλιας.
Εκ μέρους του συλλόγου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Βάιος Νάκος και ο Γενικός Γραμματέας Στέλιος Μουλακάκης.

Προς αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων

Κοινή διαπίστωση όλων των παρευρισκόμενων ήταν ότι οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο κλάδο έχουν επιδείξει διαχρονικά μεγάλη ικανότητα προσαρμογής στις αλλαγές που επιφέρει η τεχνολογία στον τρόπο δουλειάς τους, κάτι που συμβαίνει και στη σημερινή συγκυρία.
Το ανθρώπινο δυναμικό των τραπεζών μπορεί να γίνει ακόμα πιο παραγωγικό αξιοποιώντας σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία αρκεί να υπάρξει η απαιτούμενη βούληση από όλες τις πλευρές να προχωρήσει άμεσα η αναβάθμιση των ψηφιακών τους δεξιοτήτων.
Τονίστηκε μάλιστα ότι και η κυβέρνηση στηρίζει αυτές τις πολιτικές με τη διοχέτευση πόρων σε σχετικά προγράμματα κατάρτισης.

Για τις θέσεις εργασίας

Για το ζήτημα των θέσεων εργασίας και το πως αυτές επηρεάζονται από τις τελευταίες εξελίξεις, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι: «Παρά τις απρόσμενες δυσκολίες που επιφέρει η πανδημία, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να υλοποιεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα προσέλκυσης επενδύσεων που είναι και ο ασφαλέστερος δρόμος για δημιουργία πολλών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας.
Οι εργαζόμενοι στις τράπεζες έχουν μόνο να ωφεληθούν από την ανάπτυξη της οικονομίας».
Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος τέλος προσέθεσε ότι: «Τώρα που εξασφαλίστηκαν ακόμα περισσότεροι πόροι από την ΕΕ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, η ελληνική οικονομία αναμένεται να μεγαλώνει με υψηλούς ρυθμούς τα αμέσως επόμενα χρόνια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης