Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδουν συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου τα περί συνομιλιών με Τσίπρα για ένταξή του στο ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδουν συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου τα περί συνομιλιών με Τσίπρα για ένταξή του στο ΣΥΡΙΖΑ
Για κατασκευασμένες ειδήσεις ρωτήστε τους κατασκευαστές, αναφέρουν κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην πρωθυπουργό
Διαψεύδουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που ανέφερε ότι είναι σε συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.
Αφορμή για την αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου αποτελεί δημοσίευμα εφημερίδας που θέλει τον πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, να συνομιλεί με τον Αλέξη Τσίπρα για πιθανή ένταξή του στο ΣΥΡΙΖΑ.
«Για κατασκευασμένες ειδήσεις δεν υπάρχουν σχόλια. Ρωτήστε τους κατασκευαστές. Ουδείς ό,τι και να γράψει ό,τι κι αν πει, θα αποδομήσει τον πολιτικό λόγο του Γιώργου Παπανδρέου. Και με την ευκαιρία, ουδείς θα υποδείξει, επιβάλει κι απαγορεύσει με ποιον θα μιλάει» αναφέρουν οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου.

To tweet Γεωργιάδη

Θέση για το θέμα πήρε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε ανάρτηση του Άρη Ραβανού.
«Συγγνώμη επειδή ο κ. Παπανδρέου θέλει να φλερτάρει πολιτικά με τον Τσίπρα, δικαίωμά του, οι υπόλοιποι θα ξεχάσουν τους αγανακτισμένους, τις κρεμάλες, την επίθεση στον ΠτΔ κ. Παπούλια, τον Καμμένο, τα cds κλπ μα πραγματικά απορώ αγαπητέ πώς τα σκέφτεστε αυτά. Καλή  χρονιά με Υγεία», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης