Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μετατρέψει τον εμβολιασμό σε επικοινωνιακό show

Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μετατρέψει τον εμβολιασμό σε επικοινωνιακό show
Επιτελικό ρουσφέτι και όχι συμβολική κίνηση οι ουρές υπουργών για το εμβόλιο λέει ο κ.Τσίπρας
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τους εμβολιασμούς υπουργών και γενικών γραμματέας εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίιπρας, ο οποίος κάνει λόγο για επικοινωνιακό show.
«Ο εμβολιασμός της Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών αρχηγών ήταν μία συμβολική κίνηση και ένα ισχυρό μήνυμα προς τους πολίτες, στο οποίο συμφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή.
Οι ουρές Υπουργών και Γενικών Γραμματέων για μία selfie με το εμβόλιο, την ώρα που αυτά δεν επαρκούν ούτε καν για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της πρώτης γραμμής και ενώ οι πολίτες θα περιμένουν τη σειρά τους ως και το τέλος καλοκαιριού για να εμβολιαστούν, δεν είναι συμβολική κίνηση αλλά επιτελικό ρουσφέτι.
Κάποιος να τους ενημερώσει πως δεν υπάρχει εμβόλιο ειδικά για τους «άριστους».
Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που υποσχόταν 2.000.000 εμβόλια το μήνα για να λάβει τελικά λιγότερα από 100.000 το Δεκέμβρη, έχει μετατρέψει τον εμβολιασμό σε επικοινωνιακό σόου.
Όλοι οι ειδικοί προειδοποιούν πως η ανοσία στον κορωνοϊό από τον εμβολιασμό δεν θα έρθει πριν το ερχόμενο φθινόπωρο.
Το αναγνωρίζουν όλοι, εκτός από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, που συνεχίζει να αρνείται τα αυτονόητα: Ενίσχυση του ΕΣΥ, μόνιμες προσλήψεις γιατρών και δωρεάν μαζικά τεστ για τους πολίτες.
Με 4.672 ανθρώπινες απώλειες από την αρχή της πανδημίας, εκ των οποίων οι 4.046 τους τελευταίους δύο μήνες, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορεί να πει πως δε γνώριζε.
Οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας έχουν ήδη την υπογραφή του» αναφέρει σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ.Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης