Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Ο πρωθυπουργός να εγγυηθεί για τις ποινικές ευθύνες σε περίπτωση παρενεργειών του εμβολίου

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Ο πρωθυπουργός να εγγυηθεί για τις ποινικές ευθύνες σε περίπτωση παρενεργειών του εμβολίου
Βελόπουλος: Το εμβόλιο πρέπει να είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό
Την Κυριακή 27/12 -την πρώτη μέρα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα κάνει το εμβόλιο μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό.
Έπειτα, θα εμβολιαστούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί εκτός από την Φώφη Γεννηματά που θα το κάνει λίγες μέρες αργότερα (4 Ιανουαρίου) και τον Κυριάκο Βελόπουλο που σύμφωνα με πληροφορίες θα το αποφύγει για λόγους πεποιθήσεων.

Βελόπουλος: Το εμβόλιο πρέπει να είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό

Πρόσφατα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος είχε προχωρήσει σε νέες δηλώσεις κατά του εμβολιασμού. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολιάζοντας την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον από κοινού εμβολιασμό των πολιτικών αρχηγών τόνισε πως «το εμβόλιο πρέπει να είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό. Εκούσια ή ακούσια συναίνεση σε κάτι που είναι αμφίβολο ουδέποτε θα δώσει η Ελληνική Λύση».

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου:

«Επειδή γίνεται συνεχώς έκκληση από τον πρωθυπουργό να κάνουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί το εμβόλιο, που ίδιος διατείνεται ότι είναι ασφαλές, η Ελληνική Λύση τον ενημερώνει ότι στα πλαίσια της σοβαρότητας και του υψηλού αισθήματος ευθύνης που τη διακρίνει, δεν θα προτρέψει ποτέ τους Έλληνες, είτε με τη φυσική της παρουσία είτε μέσω δηλώσεών της να κάνουν οι πολίτες ένα εμβόλιο, για το οποίο δεν είμαστε 100% σίγουροι για την αποτελεσματικότητά του.
Το εμβόλιο πρέπει να είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό.
Εκούσια ή ακούσια συναίνεση σε κάτι που είναι αμφίβολο ουδέποτε θα δώσει η Ελληνική Λύση.
Καλό θα είναι ο πρωθυπουργός να πείσει και τον κύριο Macron για την ασφάλεια του συγκεκριμένου εμβολίου.
Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι εταιρείες θα εγγυηθούν προσωπικά σε κάθε Έλληνα για τις ποινικές και αστικές ευθύνες που θα φέρουν σε περίπτωση τυχόν παρενεργειών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης