Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Κικίλια με Πατούλη - «Παρόντες οι ιδιώτες γιατροί στην αντιμετώπιση της πανδημίας»

Συνάντηση Κικίλια με Πατούλη - «Παρόντες οι ιδιώτες γιατροί στην αντιμετώπιση της πανδημίας»
Συνάντηση Κικίλια - Πατούλη
Η συνδρομή των ιδιωτών γιατρών όλης της χώρας στην αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας ήταν το αντικείμενο συνάντησης του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη.
Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Υγείας έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας, απόψε στις 21:00.
«Το υπουργείο Υγείας έχει σχέδιο και πλάνο, σε μία συλλογική, ομαδική προσπάθεια για την αξία και την προστασία της ανθρώπινης ζωής», τόνισε ο κ. Κικίλιας.
«Οι ιδιώτες γιατροί είναι παρόντες.
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που είμαι σήμερα εδώ, με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας και περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, σε αυτή τη δυναμική προσπάθεια που θα κάνουμε με όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας, έτσι ώστε να στηρίξουμε και το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τους συμπολίτες μας», είπε ο υπουργός Υγείας, τονίζοντας ότι «η συμπαράσταση των ιδιωτών γιατρών και η βοήθειά τους είναι πάρα πολύ σημαντική.
Η χώρα, όπως και όλος ο πλανήτης, δοκιμάζεται από μία τεράστια κρίση Δημόσιας Υγείας, μία πανδημία.
Και σε αυτή την προσπάθεια, θα πορευθούμε και θα αγωνιστούμε όλοι μαζί».
«Σήμερα, συζητήσαμε με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να συνδράμουμε οι γιατροί της Αθήνας και συνολικά της χώρας, «σε μια προσπάθεια η οποία είναι εθνική και αφορά την ίδια την υγεία των πολιτών.
Με τη συνεργασία όλων μας μπορούν να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ζητήματα της πανδημίας», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης.
Προσέθεσε ότι «υπάρχει σχέδιο, υπάρχει πλάνο, υπάρχει στρατηγική» που θα παρουσιαστεί στη σύσκεψη των προέδρων, των Ιατρικών Συλλόγων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης