Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νίκος Μιχαλολιάκος: Τελικά δεν ήταν Δίκη, αλλά «μάθημα δημοκρατίας»…

Νίκος Μιχαλολιάκος: Τελικά δεν ήταν Δίκη, αλλά «μάθημα δημοκρατίας»…
Τι αναφέρει ο Ν. Μιχαλολιάκος αρχηγός της Χρυσής Αυγής πριν τις αποφάσεις του δικαστηρίου για τις ποινές
«Εμέ δε Άνυτος και Μέλητος αποκτείναι μεν δύνανται, βλάψαι δε ού»
 Ο Άνυτος και ο Μέλητος μπορούν ακόμη και να με σκοτώσουν, αλλά όχι να με βλάψουν ανέφερε ο Σωκράτης.
Έγραφα Μάρτιο του 2015:
«Δίκη ή «μάθημα Δημοκρατίας»; Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, 21 Μαρτίου 2015: Την απάντηση ας δώσει η Δικαιοσύνη και όχι η κόκκινη Χούντα των ΜΜΕ.
Απόλυτη η κυριαρχία της αριστεράς, κυριαρχία ιδεολογική και πολιτική από την μεταπολίτευση μέχρι τις ημέρες μας.
Αυτής της κυριαρχίας αποτέλεσμα είναι η σφοδρή κι ολοκληρωτική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής από την συντριπτική πλειοψηφία των εφημερίδων και των τηλεοπτικών σταθμών.
Αναφέρομαι στην επικείμενη δίκη τόσο εμού όσο και των υπολοίπων βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.
 Σε μία δίκη, που με μία κατηγορία εφεύρεση, αυτήν της περίφημης «εγκληματικής οργανώσεως», που κανένας δεν γνωρίζει πότε και από ποιους συγκροτήθηκε, υποτίθεται ότι έχει αποκλειστικά και μόνο ποινικό χαρακτήρα, αλλά είναι φανερό ότι είναι βαθύτατα πολιτικό.
Ελπίζω η Δικαιοσύνη να φανεί αντάξια των περιστάσεων και να μη προβεί σε μία πολιτική δίωξη αλλά να εξετάσει αυτό που την αφορά αποκλειστικά και μόνο, δηλαδή το κατά πόσον κάποιοι ευθύνονται για εγκληματική δράση, κατά πόσο ενέχονται σε συγκεκριμένα αδικήματα και παραβιάσεις του νόμου.
Προπαντός καλείται η Δικαιοσύνη να αποδειχθεί ότι είναι πραγματική εξουσία της πολιτείας σύμφωνα με το Σύνταγμα και όχι αποτέλεσμα ενός νοσηρού πολιτικού κλίματος, το οποίο δημιούργησαν οι διεφθαρμένοι διαπλεκόμενοι των φυλλάδων και των καναλιών.
Όλων αυτών υποτίθεται των ανεξάρτητων ΜΜΕ, τα οποία έχουν μέχρι στιγμής κάνει σωρεία από τηλεδίκες και καταδίκες της Χρυσής Αυγής.”
Τώρα γνωρίζω … Όλες μου οι απορίες λύθηκαν

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης