Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η προπαγάνδα του φόβου για τον κορωνοιό κατέρρευσε έξω από το Εφετείο – Μάλλον ο Covid-19 δεν μεταδίδεται σε μεγάλο συνωστισμό !!!!!!

Η προπαγάνδα του φόβου για τον κορωνοιό κατέρρευσε έξω από το Εφετείο – Μάλλον ο Covid-19 δεν μεταδίδεται σε μεγάλο συνωστισμό !!!!!!
Μας είχαν πει ότι πρέπει να κρατάμε αποστάσεις και έξω από το Εφετείο έχουν συγκεντρωθεί 7-8 χιλιάδες άνθρωποι ακραία συνωστιζόμενοι....μάλλον ο κορωνοιός δεν είναι μεταδοτικός λόγω της Χρυσής Αυγής
Η δίκη της Χρυσής Αυγής και η συντονισμένη ή αυθόρμητη προσέλευση του κόσμου έξω από το Εφετείο σήμερα 7 Οκτωβρίου 2020 ενόψει της απόφασης του δικαστηρίου που κράτησε 7 χρόνια αναδεικνύει και ένα άλλο ζήτημα.
Την υποκρισία κυβέρνησης, μέσων ενημέρωσης, πολιτών, κομμάτων, υγειονομικών παραγόντων και άλλων για τον κορωνοιό.
-Η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα υποχρεώνοντας τα εστιατόρια ή τα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης να κλείνουν στις 12 το βράδυ.
-Η κυβέρνηση και τα αρμόδια όργανα επέβαλλαν lockdown στην οικονομία και στην χώρα για να αποτρέψουν τα χειρότερα.
-Επέβαλλαν τοπικά lockdowns σε ορισμένους νομούς της χώρας.
-Επέβαλλαν την χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους ή κλειστούς χώρους και προτείνουν να κρατούν οι πολίτες αποστάσεις.
-Επέβαλλαν μια συνταγή φόβου ότι ο κορωνοιός είναι καταστροφικός για την ανθρώπινη υγεία…
-Μάλιστα με πρόσχημα τον κορωνοιό αποφασίστηκε να μην γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2020, όταν στην Κύπρο την 1η Οκτωβρίου 2020 η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά τιμώντας την ιστορία και τις παραδόσεις.
Την ώρα που η κυβέρνηση επαίρεται ότι λαμβάνει μέτρα οι πολίτες  της χώρας αποσβολωμένοι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό φαινόμενο.
Πολίτες έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο για να διαδηλώσουν για ένα σκοπό, ζητούν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.
Όμως το κείμενο αυτό δεν σχολιάζει τις αποφάσεις του Εφετείου αλλά την στάση της κοινωνίας απέναντι σε ένα φαινόμενο που ονομάζεται κορωνοιός και επίσης σχολιάζει την στάση της κυβέρνησης που επέτρεψε τέτοιας κλίμακας συνάθροιση.
Μας είχαν πει ότι πρέπει να κρατάμε αποστάσεις και έξω από το Εφετείο έχουν συγκεντρωθεί 7-8 χιλιάδες άνθρωποι ακραία συνωστιζόμενοι....μάλλον ο κορωνοιός δεν είναι μεταδοτικός λόγω της Χρυσής Αυγής.
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης