Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος (υπ.Εσωτερικών): Δεν ξέρω που θα φτάσει ο Erdogan – Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα

Θεοδωρικάκος (υπ.Εσωτερικών): Δεν ξέρω που θα φτάσει ο Erdogan – Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα
Η Τουρκία οικονομικά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών
Δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει ο πρόεδρος της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών, Τ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος υπογράμμισε πως πρέπει η Ελλάδα να είναι έτοιμη για τα πάντα.
«Δεν μπορώ να ξέρω μέχρι πού θα φθάσει ο Erdogan.
Η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη για τα πάντα.
Χρειάζεται πιο ψύχραιμη συμπεριφορά και ανάλυση.
Η Τουρκία οικονομικά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Σοφό είναι οι δύο λαοί να έχουν ειρηνικές σχέσεις και να μπει τέλος στην εποχή προκλήσεων» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει και στις επικρίσεις που δέχεται σχετικά με τις καθυστερήσεις στην παροχή μασκών στους μαθητές των σχολείων.
«Το καλοκαίρι κανείς δεν μας υπέδειξε ως επιτροπή των ειδικών ότι όλα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί πρέπει να φορούν μάσκα.
Προφανώς ήθελαν να αξιολογήσουν πρώτα τα επιδημιολογικά δεδομένα της εποχής» είπε ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος τόνισε ότι η διαδικασία κινήθηκε μόλις δύο ημέρες μετά την υπόδειξη των επιστημόνων.
Όπως είπε, τον διαγωνισμό για τις μάσκες έχει αναλάβει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας που «εκπροσωπεί το σύνολο της αυτοδιοίκησης και θα ολοκληρώσουν τη δουλειά τους με διαφάνεια και ταχύτητα ρεκόρ για τα δεδομένα του ελληνικού κράτους».
Ερωτηθείς για την ελληνική οικονομία, ο κ.Θεοδωρικάκος είπε ότι η ύφεση θα δημιουργήσει προβλήματα στην πορεία της εφαρμογής των οικονομικών εξαγγελιών που έχουν γίνει.
«Η κυβέρνηση κινείται με βάση ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της οικονομίας και του κράτους με έναν σχεδιασμό και την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων που κάνουν τη ζωή των πολιτών σαφώς καλύτερη.
Και τους προστατεύουμε από μεγάλες ανασφάλειες που έχουμε στην εποχή μας.
Παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και την ύφεση, που προφανώς προοιωνίζεται πολύ μεγάλη, όπως θα συμβεί σε ολόκληρη την ανθρωπότητα εξαιτίας του κορωνοϊού, η κυβέρνηση μένει σταθερή στην πολιτική της μείωσης των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών.
Να περιμένετε το άλλο Σάββατο την ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη» υπογράμμισε ο υπ.Εσωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης