Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Μουσείο της Ακρόπολης ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με ξεναγό τον Αντώνη Σαμαρά

Στο Μουσείο της Ακρόπολης ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με ξεναγό τον Αντώνη Σαμαρά
Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου θα κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε Αθήνα και Πάρο
Στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές βρίσκεται ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Xavie Bettel και ο σύζυγός του Gauthier Destenay οι οποίοι επισκέφθηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης.
Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου είχε αποκαλύψει στον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από μερικές ημέρες στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, ότι ο φετινός καλοκαιρινός προορισμός του είναι η χώρα μας και μετά την Αθήνα θα βρεθεί στην Πάρο.
Ο κ Bettel επικοινώνησε μάλιστα με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ζητώντας του να γευματίσουν μαζί στο Μουσείο της Ακρόπολης. Όταν έθηκαν στο Μουσείο ζήτησαν να τους γίνει ξενάγηση και ο κ. Σαμαράς μαζί με τον πρόεδρο του Μουσείου Δημήτρη Παντερμαλή ανέλαβαν να τους διηγηθούν την ιστορία των μοναδικών εκθεμάτων.
 
Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης από Σαμαρά Παντερμαλή για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι περιηγήθηκαν στο Μοεσείο της Ακρόπολης φορώντας μάσκα καθώς και στο Μουσείο είναι υποχρεωτική η χρήση της.
Ο Xavie Bettel έχει επισκεφτεί την Ελλάδα και στο παρελθόν ενώ ως φοιτητής βρέθηκε με το πρόγραμμα Erasmus στη Θεσσαλονίκη μελετώντας ναυτικό και εκκλησιαστικό δίκαιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης