Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Η ισοπέδωση των ασφαλιστικών ταμείων δεν είναι «αστοχία» αλλά μεθοδευμένο έγκλημα

Ελληνική Λύση: Η ισοπέδωση των ασφαλιστικών ταμείων δεν είναι «αστοχία» αλλά μεθοδευμένο έγκλημα
"Tην λύση για τα 32 δις μαύρης τρύπας του ΕΦΚΑ δεν θα την δώσει φυσικά η τρόικα που είναι μέρος του προβλήματος", τονίζει η Ελληνική Λύση
Για επικείμενη κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, σημειώνοντας ότι «η ισοπέδωση των ασφαλιστικών ταμείων δεν είναι «αστοχία» αλλά μεθοδευμένο έγκλημα, όπου ο μόχθος του Έλληνα εργαζόμενου γινόταν στάχτη στο χρηματιστήρια και στο PSI».
Όπως αναφέρει η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της «οι 250.000 Έλληνες που περιμένουν την σύνταξή τους δεν είναι «κωδικοί», αλλά οι μητέρες και οι πατέρες μας.
Η ισοπέδωση των ασφαλιστικών ταμείων δεν είναι «αστοχία» αλλά μεθοδευμένο έγκλημα, όπου ο μόχθος του Έλληνα εργαζόμενου γινόταν στάχτη στο χρηματιστήρια και στο PSI».
Υπογραμμίζει ότι «την λύση για τα 32 δις μαύρης τρύπας του ΕΦΚΑ δεν θα την δώσει φυσικά η τρόικα που είναι μέρος του προβλήματος.
Μόνον το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ που καθιστά τα ασφαλιστικά ταμεία ως μέρος της παραγωγικής ανασυγκρότησης μπορεί να μετατρέψει την πορεία προς την κατάρρευση, σε μοχλό πραγματικής ανάπτυξης προς όφελος των Ελλήνων συνταξιούχων και της Ελληνικής οικονομίας στο σύνολό της».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης