Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Θέμα ημερών η δημοσιοποίηση της λίστας με τα ΜΜΕ που έλαβαν τα 20 εκατομμύρια

Πέτσας: Θέμα ημερών η δημοσιοποίηση της λίστας με τα ΜΜΕ που έλαβαν τα 20 εκατομμύρια
Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το θέμα για να κατασκευάσει εχθρούς είπε ο κ.Πέτσας
Την θέση ότι είναι θέμα ημερών η δημοσιοποίηση της λίστας με τα ΜΜΕ που έλαβαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ στο πλαίσιο της εκστρατείας για τον κορωνοϊό διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Πέτσας χαρακτήρισε αστεία τα περί «μαγειρέματος» της λίστας για τη διαφημιστική καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι».
«Πρόκειται για καμπάνια που έγινε για να σώσει ζωές και αυτό έκανε» είπε ο κ.Πέτσας, αναφέροντας πως είχε απαντήσει για το εν λόγω θέμα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
«Όταν ολοκληρωθεί η καμπάνια, θα δοθούν οι λίστες στη δημοσιότητα» επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, «προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το θέμα για να κατασκευάσει εχθρούς».
«Η αλήθεια είναι ότι η κοινωνία δεν ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι λάθος η ταύτιση της διαφήμισης με το χρηματισμό» υποστήριξε ο κ.Πέτσας, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις αποκαλύψεις σχετικά με τη συνομιλία Μιώνη – Παππά, έκανε λόγο για «πρωτοφανές» γεγονός και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί, αφού «οι στενοί του συνεργάτες τον βάζουν στο κάδρο».
Σχετικά με τον ανασχηματισμό, επανάλαβε ότι είναι θέμα του Πρωθυπουργού και χωρίς να απαντήσει στο πότε θα γίνει, είπε ότι «στα γενέθλια (της κυβέρνησης) σβήνουμε κεράκια, όχι ονόματα».
Απαντώντας στο αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, λόγω των εξελίξεων στην οικονομία, είπε πως «από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση εφάρμοσε το πρόγραμμά της, πιο νωρίς» και αναφέρθηκε ειδικά στη μείωση φόρων και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, ενώ προανήγγειλε «γενναία μείωση της προκαταβολής φόρου», η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα.
«Πρέπει να στηρίξουμε τα μεσαία στρώματα για την επανεκκίνηση της οικονομίας και σε αυτό το πλαίσιο δεν υπάρχει κανένας χώρος για εκλογές» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης