Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Εντός του Ιουλίου τα εγκαίνια της επένδυσης στην Κασσιόπη – Σε εξέλιξη 15 επενδυτικά έργα

Γεωργιάδης: Εντός του Ιουλίου τα εγκαίνια της επένδυσης στην Κασσιόπη – Σε εξέλιξη 15 επενδυτικά έργα
Σε εξέλιξη η κατεδάφιση των 990 κτηρίων και εγκαταστάσεων στο Ελληνικό είπε ο κ. Γεωργιάδης
Τη θέση ότι εντός του Ιουλίου αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια των έργων της τουριστικής επένδυσης στην Κασσιόπη στη βόρεια Κέρκυρα διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι τα αποτελέσματα θα φανούν ήδη από φέτος στην οικονομία, καθώς θα δημιουργηθούν 600 θέσεις εργασίας κατά τη διάρκεια της κατασκευής.
«Συνολικά η επένδυση θα δημιουργήσει πάνω από 1000 νέες θέσεις εργασίας» υπογράμμισε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι ακό συνολικά είναι σε εξέλιξη περίπου 15 επενδυτικά έργα σε Μεσσηνία, Αργολίδα και αλλού.
Ερωτηθείς για το Ελληνικό, ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία κατεδάφισης των 990 κτηρίων και εγκαταστάσεων που υπάρχουν στον χώρο του πρώην αεροδρομίου, σημειώνοντας ότι την κατεδάφιση την έχει αναλάβει ο επενδυτής.
Αναφερόμενος στο δεύτερο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής - για τον οποίο λήγει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων - τόνισε ότι τα χρήματα τα πήραν όλοι όσοι είδαν μείωση στον τζίρο τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης