Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας για Παπαδημούλη: Λάθος ο τρόπος που επέλεξε να επενδύσει τα χρήματα που απέκτησε νόμιμα

Τσίπρας για Παπαδημούλη: Λάθος ο τρόπος που επέλεξε να επενδύσει τα χρήματα που απέκτησε νόμιμα
Μετά τη δέσμευση του ότι όσο κατέχει δημόσιο αξίωμα, δεν θα εισπράττει ούτε ένα ευρώ από τα ακίνητα του, το θέμα θεωρείται λήξαν είπε ο κ.Τσίπρας
Λάθος χαρακτήρισε τον τρόπο με τον οποίο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης επέλεξε να επενδύσει τα χρήματα του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη που με τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο κ.Τσίπρας αναφέρθηκε στο θέμα που ανέκυψε με τα ακίνητα του κ.Παπαδημούλη.
«Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πολυετή προσφορά και χωρίς ψεγάδια στη διαδρομή του.
Ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος.
Νομίζω ότι το έχει κατανοήσει και ο ίδιος.
Μετά και τη σαφή δέσμευσή του, ότι όσο κατέχει δημόσιο αξίωμα δεν θα εισπράττει ούτε ένα ευρώ από ακίνητα που διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες και θα δίνει το σύνολο των χρημάτων αυτών σε κοινωνικές δράσεις, το θέμα θεωρείται λήξαν.
Από εδώ και στο εξής, οποιαδήποτε αναπαραγωγή του θέματος συνιστά μονάχα αντιπερισπασμό της ΝΔ στην προσπάθειά της να κρύψει και να συμψηφίσει τα πραγματικά οικονομικά σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμυρίων που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.
Και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε» τόνισε ο κ.Τσίπρας.
Σημειώνεται πως στη σύσκεψη συμφωνήθηκε η ενίσχυση των πρωτοβουλιών του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο για το Ταμείο Ανάκαμψης και την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στη βάση προοδευτικών πολιτικών, για την πράσινη ατζέντα, για την ψηφιακή πολιτική, για την Τουρκία και τις περιφερειακές εξελίξεις και για το προσφυγικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης