Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον δήμο Μύκης ο Χαρδαλιάς: Θα περάσουμε δύσκολα τις επόμενες δύο εβδομάδες

tags :
Στον δήμο Μύκης ο Χαρδαλιάς: Θα περάσουμε δύσκολα τις επόμενες δύο εβδομάδες
«Θα πρέπει να μείνουμε ως κοινωνία και ως άνθρωποι σταθεροί στο σύνθημα "μένουμε σπίτι"», τόνισε ο Ν. Χαρδαλίας
«Το κράτος θα κάνει ό,τι πρέπει αλλά είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε δύσκολα τις επόμενες δύο εβδομάδες. Πρέπει όμως να κερδίσουμε το στοίχημα.
Να πάρουμε πίσω τις ζωές μας και να ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειες των ανθρώπων μας"», ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας,  Ν. Χαρδαλιάς, κατά την άφιξή του στην έδρα του Δήμου Μύκης, Σμίνθη.
Υπογράμμισε ότι «θα πρέπει να μείνουμε ως κοινωνία και ως άνθρωποι σταθεροί στο σύνθημα "μένουμε σπίτι"», ενώ έκανε λόγο στην άριστη συνεργασία που είχε από την πρώτη στιγμή με τον δήμαρχο Μύκης, με τον οποίο είχε και έχει καθημερινά ανοιχτή επικοινωνία.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Μύκης,  Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν,  εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση που από την πρώτη στιγμή είχε δίπλα του τον κ. Χαρδαλιά και την Πολιτική Προστασία, γεγονός που τον έκανε να νιώσει ασφάλεια για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στον δήμο του.
Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη στην αρχή και πρόσθεσε ότι όλα διευθετήθηκαν πολύ γρήγορα χάρη στην καλή συνεργασία και οργάνωση των υπηρεσιών του κράτους, του Δήμου και της Περιφέρειας.
Τέλος, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, Χρ. Μέτιος, ανέφερε ότι έχει αποδώσει ο μέχρι στιγμής συντονισμός των υπηρεσιών και των εμπλεκόμενων φορέων και φέρνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη διαχείριση της κατάστασης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης