Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κίνημα Αλλαγής: Οι συνθέσεις των 37 Τομέων Πολιτικής - Εντάσσονται πάνω από 1.300 στελέχη του κόμματος

Κίνημα Αλλαγής: Οι συνθέσεις των 37 Τομέων Πολιτικής - Εντάσσονται πάνω από 1.300 στελέχη του κόμματος
Στο νέο σχήμα Τομέων εντάσσονται περισσότερα από 1.300 στελέχη του Κινήματος Αλλαγής
Στη συγκρότηση 37 Τομέων Πολιτικής προχώρησε το Κίνημα Αλλαγής, δίνοντας στη δημοσιότητα την πλήρη σύνθεσή τους  και τους γραμματείς κάθε τομέα.
Η συγκρότηση τους κράτησε εβδομάδες και η τελική λίστα εγκρίθηκε από τη Κ.Ε στη χθεσινή συνεδρίασή της. Οι Τομείς αναλαμβάνουν την προγραμματική επεξεργασία των θέσεων του κόμματος και  τις καθημερινές πολιτικές του παρεμβάσεις στα πολιτικά ζητήματα που ανακύπτουν.
«Προτεραιότητά μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στην Ελληνική κοινωνία, να είμαστε το στήριγμα της, να αναδεικνύουμε και να λύνουμε θέματα.
Ασκούμε μαχητική, υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση.
Με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και της χώρας απέναντι σε συντηρητικές πολιτικές», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.  
Στο νέο σχήμα Τομέων εντάσσονται περισσότερα από 1.300 στελέχη του κόμματος.
Επισημαίνεται ότι, στα πλαίσια του επιμέρους σχεδιασμού του κάθε Τομέα, θα αξιοποιηθεί κάθε διαθεσιμότητα και άλλων στελεχών να συμμετάσχουν.
Για τη συγκρότηση των Τομέων Πολιτικής, αξιοποιήθηκαν ιδιαίτερα οι αυτοπροτάσεις των στελεχών, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στην ανοιχτή πλατφόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στους Τομείς, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή για το σύνολο των στελεχών και μελών του Κινήματος Αλλαγής.
Οι συνθέσεις των Τομέων Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής παρατίθενται αναλυτικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://kinimaallagis.gr/tomeis/

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης