Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβερνητικό κλιμάκιο σε Χαλκιδική και Θάσο σήμερα (23/11), με εντολή Μητσοτάκη

Κυβερνητικό κλιμάκιο σε Χαλκιδική και Θάσο σήμερα (23/11), με εντολή Μητσοτάκη
Κυβερνητικό Κλιμάκιο στις πληγείσες περιοχές από τα πλημμυρικά φαινόμενα του τελευταίου 24ωρου στην Χαλκιδική και στην Θάσο
Κυβερνητικό Κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, με εντολή του πρωθυπουργού, Κυρ. Μητσοτάκη, μεταβαίνει στις πληγείσες περιοχές από τα πλημμυρικά φαινόμενα του τελευταίου 24ωρου στην Χαλκιδική και στην Θάσο.
Μαζί τους ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γ. Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Κ. Μπαγινέτας και ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Στ. Κολοκούρης.
Η αποστολή έχει  μεταβεί με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος και προσέγγισε στις 8:30 την περιοχή Ολυμπιάδα Χαλκιδικής (Δημοτικό Γήπεδο), ενώ  στις 10:45 την νήσο Θάσο (Γήπεδο Λιμένα).
Το κλιμάκιο υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλλιάνος, ενώ αυτή την ώρα διεξάγεται σύσκεψη, παρουσία και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα, ώστε να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τις ζημιές.
Στη συνέχεια, θα μεταβούν στην Θάσο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης