Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης (ΝΔ): Ας ελπίσουμε αύριο να εξεταστεί και να καταθέσει ο Φρουζής

Καραγκούνης (ΝΔ): Ας ελπίσουμε αύριο να εξεταστεί και να καταθέσει ο Φρουζής
Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να λειτουργεί παρελκυστικά και να εμποδίζει το έργο της επιτροπής είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την ελπίδα να εξεταστεί και να καταθέσει ο Κ. Φρουζής για την υπόθεση της Novartis κατά τις αυριανές εργασίες της προανακριτικής εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης.
«Ελπίζουμε η προανακριτική αύριο να συνεχίσει τις εργασίες της, μετά τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, άκουσα τον κ. Λάππα και άλλα στελέχη που συμμετέχουν στην προανακριτική.
Είναι ξεκάθαρο ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να λειτουργούν πια  παρελκυστικά στο έργο της επιτροπής και να την εμποδίζουν.
Δυστυχώς υπάρχουν συμπεριφορές βουλευτών στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έχουν φερθεί και αντικοινοβουλευτικά και αντιθεσμικά και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει.
Ας ελπίσουμε αύριο να συνεχίσουμε την διαδικασία και για να πάμε στην ουσία, να εξεταστεί ο κ. Φρουζής ο οποίος εδώ και 4 χρόνια δεν έχει κληθεί να καταθέσει από καμία αρχή» υποστήριξε  ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στα Διαβατά
«Η θέση της ΝΔ είναι ότι δεν μπορούμε να οδηγούμε σε καμία ακρότητα τους πολίτες και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ανεχθούμε τα οποιαδήποτε ρατσιστικά σχόλια, τις οποιεσδήποτε ρατσιστικές συμπεριφορές.
Αυτό που κάνει η ΝΔ ως κυβέρνηση, είναι να δώσει λύση πολύ σύντομα σε αυτό το πολύ μεγάλο πρόβλημα που λέγεται, ίσως περισσότερο μεταναστευτικό παρά προσφυγικό.
Η προηγούμενη κυβέρνηση μας παρέδωσε μια κατάσταση να το πω κομψά προβληματική.
Εμείς έχουμε μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία στο ζήτημα.
Ξεχωρίζουμε τους πρόσφυγες από τους παράνομους μετανάστες.
Επισπεύδουμε τις διαδικασίες στις χορηγήσεις ασύλου.
Αυτός που δικαιούται άσυλο θα του απονεμηθεί με ταχείες διαδικασίες και αυτός που είναι παράνομα στην χώρα θα επιστρέψει γρήγορα πίσω στην χώρα του.
Δεν αντέχουν άλλο τα νησιά μας αυτή την κατάσταση» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης