Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης (ΝΔ): Ρατσιστικές κουβέντες μέσα στη ΝΔ δεν έχουν καμία θέση

Καραγκούνης (ΝΔ): Ρατσιστικές κουβέντες μέσα στη ΝΔ δεν έχουν καμία θέση
Δικονομικές φαιδρότητες και αστειότητες τα περί εξαίρεσης μου από την προανακριτική είπε ο κ.Καραγκούνης
Την θέση ότι η ΝΔ δεν δέχεται σε καμία περίπτωση ρατσιστικές λογικές διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, ο οποίος έκανε λόγο για δικαστικές φαιδρότητες όσον αφορά την πρόθεση του Δ. Τσοβόλα να καταθέσει αίτημα εξαίρεσης του από την προανακριτική επιτροπή για τη Novartis.
«Αυτά είναι δικονομικές φαιδρότητες και αστειότητες.
Στο τέλος θα ζητήσουν και την εξαίρεση του κλητήρα.
Προφανώς έχει το δικαίωμα να το κάνει η πλευρά του κ. Παπαγγελόπουλου, αλλά δεν ξέρω αν θα το υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η επιτροπή είναι συλλογικό όργανο, αν ο Καραγκούνης είναι να φύγει, που δεν έχει καμία σχέση, θα το αποφασίσει η επιτροπή» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίπτωση της εκδήλωσης μπάρμπεκιου έξω  από το ΚΥΤ των Διαβατών.
«Η ΝΔ καταγγέλλει οποιαδήποτε τέτοια θέση και ρατσιστική διάθεση που μπορεί να παίξει με τις ευαισθησίες του ελληνικού λαού.
Αυτό είναι απαράδεκτο.
Δεν θα πήγαινα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, μπορώ να φάω σουβλάκι και στην ταβέρνα.
Από τις δηλώσεις του κ. Ζιαμπάζη, επικεφαλής των «Ενωμένων Μακεδόνων», κατάλαβα ότι δεν θέλουν να προσβάλουν ούτε να προκαλέσουν, από τη στιγμή που δεν θα είναι απ’ έξω.
Θέλουν να εκφράσουν αυτό που θέλουν και έχουν την ελευθερία να το κάνουν αρκεί να μην προκαλούν τη δημόσια τάξη» είπε ο κ.Καραγκούνης
«Η προηγούμενη κυβέρνηση μας παρέδωσε μια κατάσταση που είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο, τουλάχιστον στη διαχείριση.
Από τη ΝΔ είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση ανεκτή καμία ρατσιστική λογική στα όσα λένε και στο πώς θα αντιμετωπίσουμε όλη αυτήν την κατάσταση και του προσφυγικού και του μεταναστευτικού» υποστήριξε ο κ.Καραγκούνης.
«Ο κ. Κυρανάκης όπως και ο κ. Πλεύρης τα είπαν με μια συγκεκριμένη λογική.
Απάντησε σε μια δήλωση-πρόκληση του κ. Γιαννούλη να ποινικοποιηθεί ακόμα και το συνέρχεστε ή το αν θα ψήσουμε σουβλάκια.
Ακούσαμε πάρα πολύ καλά τι είπε ο κ. Γιαννούλης και υπήρξε μια αντίδραση σε αυτό και τίποτα άλλο.
Δεν δικαιολογώ κανέναν, είμαι ξεκάθαρος, ρατσιστικές κουβέντες μέσα στη ΝΔ δεν έχουν καμία θέση.
Το να λέμε στον ελληνικό λαό, που έχει υποστεί όλα αυτά που έχει υποστεί από τη διαχείριση του προσφυγικού τα τελευταία 4,5 χρόνια, η οποία ήταν τραγική, ότι θα ποινικοποιηθεί και η ελευθερία έκφρασης και η ελευθερία κίνησης και η ελευθερία του συνέρχεστε κλπ, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από όλες τις πλευρές» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης