Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άγρια κόντρα Βελόπουλου – Παφίλη με αφορμή το προσφυγικό – μεταναστευτικό

Άγρια κόντρα Βελόπουλου – Παφίλη με αφορμή το προσφυγικό – μεταναστευτικό
Άγριους χαρακτηρισμούς και σκληρά λόγια αντάλλαξαν μεταξύ τους ο Κυριάκος Βελόπουλος με τον Αθανάσιο Παφίλη
Η κόντρα ξεκίνησε από τις απόψεις που εξέφρασε για το προσφυγικό ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» από το βήμα της Βουλής σήμερα 1/10, οι οποίες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ, με τον Αθανάσιο Παφίλη να ξιφουλκεί λεκτικά με τον Κυριάκο Βελόπουλο.
«Τολμάει Υπουργός Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας να πει αυτό το πράγμα; Στον στρατό πήγατε κι εσείς κι εγώ. Λέμε «Αλτ! Τις ει; Αλτ! Τις ει; Πυροβολώ».
Κύριε ναύαρχε, αυτό δεν λέμε; «Αλτ! Τις ει; Αλτ! Τις ει; Πυροβολώ» στα σύνορά μας.
Ναι ή όχι; Αυτό λέει, κύριοι, ο στρατιωτικός κανονισμός. Το είπε ο Βούλγαρος Υπουργός Άμυνας», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, απευθυνόμενος στον απόστρατο Αντισυνταγματάρχη Ειδικών Δυνάμεων και βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκο Παπαναστάση.
Στις αναφορές Βελόπουλου αντέδρασε έντονα το ΚΚΕ με τον Νίκο Παπαναστάση να αποκαλεί την «Ελληνική Λύση» ρατσιστικό κόμμα.
Ο κ. Βελόπουλος ζήτησε «Να διαγραφεί από τα πρακτικά η λέξη ρατσιστές, ο άνθρωπος που φόρεσε το εθνόσημο και ορκίστηκε στο έθνος… Είμαστε Έλληνες κύριε Καραθανασόπουλε.. Αυτά κομμένα με εμάς…».
Ο κ. Παφίλης απάντησε στον κ. Βελόπουλο λέγοντας, «Στο τρίτο αλτ να πυροβολείται ο μετανάστης, αυτά έλεγε και η Χρυσή Αυγή» και να καταλήγει: «Εμείς πολεμήσαμε και τον ιταλικό φασισμό και τον βουλγαρικό… Εντάξει θα την πάρετε τη θέση της Χρυσής Αυγής, μην στεναχωριέστε…Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης