Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεραπετρίτης (υπ. Επικρατείας): Σε πολύ πρώιμο στάδιο η δικογραφία για τη Novartis

Γεραπετρίτης (υπ. Επικρατείας): Σε πολύ πρώιμο στάδιο η δικογραφία για τη Novartis
Ο Παπαγγελόπουλος έχει διαπράξει αδικήματα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας
Την θέση ότι ο φάκελος της δικογραφίας της Novartis βρίσκεται σε πάρα πολύ πρώιμο στάδιο διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης, ο οποίος υποστήριξε ότι βάσει των καταγγελιών που υπάρχουν, ο τέως αναπληρωτής υπ. Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλος έχει διαπράξει αδικήματα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης.
«Είναι βέβαιο ότι κατά την διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας θα προκύψουν και άλλα ζητήματα που ενδεχομένως να διευρύνουν το κατηγορητήριο.
Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης έχει διαπράξει αδικήματα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης.
Οι μαρτυρίες δεν προέρχονται από πολιτικά πρόσωπα.
Πρόκειται για εισαγγελικούς λειτουργούς εν ενεργεία που οι ίδιοι κατά δήλωση τους έχουν γίνει δέκτες αυτού του τύπου των πιέσεων από το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ.Γεραπετρίτης.
Αναφορικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος ο κ.Γεραπετρίτης τόνισε ότι «είναι παρά πολύ λυπηρό που έχουμε μία αναθεώρηση μικρής έκτασης».
«Η ΝΔ στην προηγούμενη Βουλή είχε αναδείξει σε αναθεωρητέες διατάξεις περισσότερες από τις μισές διατάξεις του Συντάγματος.
Δυστυχώς περιοριστήκαμε σε μία αναθεώρηση που εξαιρεί τα μεγαλύτερα κομμάτια εκσυγχρονισμού της χώρας.
Αφήνουμε έξω από αυτή την αναθεώρηση πολύ μεγάλα κεφάλαια» τόνισε ο κ.Γεραπετρίτης, αναφέροντας πως «η αναθεωρητική διαδικασία έπεσε στον μύλο της πολιτικής εκμετάλλευσης».
Για τις συζητήσεις με τους θεσμούς ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι «όλο το πρόγραμμα που έχει εξαγγελθεί είναι απολύτως ποσοτικοποιημένο και δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με την επιβίωση του».
«Αυτό που συζητούμε με τους θεσμούς είναι το πως θα έλθουν αυτές οι μειώσεις ώστε να υπάρχει μία ομαλή μετάβαση στο νέο φορολογικό σύστημα που θα είναι χαμηλών συντελεστών» υπογράμμισε ο κ.Γεραπετρίτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης