Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Προς σταδιακή κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης – Οι αγορές ο αυστηρότερος κριτής

Πέτσας: Προς σταδιακή κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης – Οι αγορές ο αυστηρότερος κριτής
Οι μεταρρυθμίσεις θα φέρουν την ανάπτυξη στο 3% με 4% είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Τη σταδιακή κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στον κώδικα φορολογίας εισοδήματος που θα έρθει εντός των επόμενων ημερών στην Βουλή.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στην πορεία της ελληνικής οικονομίας ο κ.Πέτσας υποστήριξε ότι οι αγορές είναι ο αυστηρότερος κριτής και ότι τώρα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές δυνατότητες της χώρας, γεγονός που φαίνεται από τα χαμηλά επιτόκια.
Ο κ.Πέτσας είπε ότι πρέπει να αυξηθούν οι μικρές ιδιωτικές επενδύσεις των Ελλήνων και εκτίμησε ότι οι μεταρρυθμίσεις θα φέρουν την ανάπτυξη στην χώρα στο 3% με 4% για να δοθεί το στίγμα ότι η Ελλάδα άλλαξε σελίδα.
Ερωτηθείς για την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο κ. Πέτσας είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να αλλάξει τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και τις αστοχίες με τις οποίες καταδικασθέντες για εγκλήματα βγαίνουν έξω.
Ο κ. Πέτσας εξήγησε ότι ο Κορκονέας βγαίνει έξω με απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης και τον νέο Ποινικό Κώδικας που ψήφισε μόνη της. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο Κορκονέας αποφυλακίζεται γιατί άλλαξε η παράμετρος των ελαφρυντικών και μειώθηκε το μέγιστο ύψος της ποινής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης