Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς: Σταθήκαμε όρθιοι παρά τη σαφή νίκη της ΝΔ – Λάβαμε εντολή αλλαγής

Μαντάς: Σταθήκαμε όρθιοι παρά τη σαφή νίκη της ΝΔ – Λάβαμε εντολή αλλαγής
Δώσαμε μια πολύ δύσκολη και σκληρή μάχη υποστήριξε ο κ.Μαντάς
Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να σταθεί όρθιος παρά τη σαφή νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου διατύπωσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς.
«Δώσαμε μια μάχη πολύ δύσκολη και πολύ σκληρή, σταθήκαμε όρθιοι παρά τη σαφή νίκη της συντηρητικής παράταξης.
Μέσα σε αυτό το κλίμα που είχε δημιουργήσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε δεν μπορούσαμε να ανατρέψουμε μια παράσταση νίκης που ήταν προφανώς υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και βεβαίως εκφράστηκε εδώ και μια συνολικότερη δυσφορία ορισμένων κοινωνικών στρωμάτων στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με πολύ πιο διαφορετικό τρόπο, καθώς ένα μεγάλο κομμάτι κατάλαβε πολύ καλά μέσα σε αυτή την εκλογική μάχη και τα διλήμματα που θέταμε, αλλά και το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει σε κάθε περίπτωση να είναι μια ισχυρή πολιτική δύναμη κι αυτό το απέδειξε, δίνοντας του μία νίκη μέσα στην ήττα», είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ. Μαντάς.
«Το μήνυμα των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι εκτός των άλλων "σας δίνουμε αυτή την ισχυρή εντολή, δίνοντας ένα ποσοστό πάνω από 30% σας δίνουμε τη δυνατότητα να είστε ένα ισχυρό κόμμα", το κυρίαρχο κόμμα στον χώρο της Αριστεράς και της αριστερής προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης συνολικά και ταυτόχρονα νομίζω ότι είναι και μια εντολή να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ διαφορετικός, όχι ως προς τις αξίες του, αλλά ως προς τον τρόπο που λειτουργεί, πώς χτίζει τις συμμαχίες του, πως γειώνεται κοινωνικά κι εκεί θέλει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και αυτή θα οργανωθεί το ακριβώς επόμενο διάστημα» είπε ο κ.Μαντάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης