Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Με την Χρυσή Αυγή ενάντια στο ψευτορωμαίικο

Μιχαλολιάκος: Με την Χρυσή Αυγή ενάντια στο ψευτορωμαίικο
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου
«Χαρές και πλούτη να χαθούν, και τα βασίλεια, κι όλα, τίποτε δεν είναι, αν στητή, μέν’ η ψυχή κι ολόρθη» γράφει ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός και προς Θεού δεν τα χάσαμε όλα.
Ένα ποσοστό ψήφων χάσαμε και τίποτε άλλο, και όσοι είναι δυνατοί τρέφονται ακόμη και από τις χαμένες μάχες και επιστρέφουν με πείσμα για να κερδίσουν την επόμενη.
Όσοι λοιπόν, λύγισαν από την μείωση των ψήφων σε αυτές τις εκλογές, θα πρέπει να καταλάβουν ότι σε έναν Αγώνα υπάρχουν και οι καλές και οι κακές στιγμές.
Και ότι αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι να δίνεις τις μάχες, γιατί χαμένη μάχη είναι μόνο αυτή που δεν δόθηκε ποτέ.
Θα έπρεπε να υπολογίσουν αυτοί που μεμψιμοιρούν για το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου με τι δυνάμεις παλέψαμε, τι είχαμε απέναντί μας σε αυτές τις εκλογές.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ολόκληρο το πολιτικό σύστημα αγωνίστηκε σκληρά με μέσα βρώμικα και αντιδημοκρατικά να εξαφανίσει κυριολεκτικά την Χρυσή Αυγή και δεν το κατόρθωσε.
Τόσο ο Μητσοτάκης, όσο και ο Τσίπρας, όσο και το ΚΚΕ και οι ψευτοπατριώτες άρχιζαν και τέλειωναν τον προεκλογικό τους αγώνα με αφορισμούς και αναθέματα κατά της Χρυσής Αυγής, αποκλεισμός από τα ΜΜΕ, από τηλεοράσεις και φυλλάδες και αντισυγκεντρώσεις σε προεκλογική περίοδο και παρ’ όλα αυτά σχεδόν 300.000 Έλληνες στάθηκαν στο πλευρό μας και έχουμε καθήκον αυτούς τους ξεχωριστούς Άνδρες και τις Γυναίκες να τους σεβαστούμε και να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους και η μεγαλύτερη τιμή είναι να συνεχίσουμε τον Αγώνα.
Δεν πρέπει να λησμονήσουμε, επίσης, και την βρώμικη προπαγάνδα της ΝΔ, η οποία είχε το θράσος να μας παρουσιάσει σαν συνεργαζόμενους με τον ΣΥΡΙΖΑ!
Ήταν εξωφρενικό την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματικά είχε εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή από τα ΜΜΕ και με εντολή του δεν μας δινόταν ούτε ένα λεπτό στην ελεγχόμενη από αυτόν κρατική τηλεόραση, να λένε οι πάντοτε συνοδοιπόροι της αριστεράς, φιλελεύθεροι της ΝΔ, ότι συνεργαζόμαστε με την αριστερά!
Όχι, δεν τους πίστεψαν αυτοί που δεν μας ψήφισαν και επέλεξαν την ΝΔ, απλά χρησιμοποίησαν αυτό σαν δικαιολογία για την λιποταξία τους.
Ήταν περαστικοί από το Κίνημα των Εθνικιστών και περαστικοί θα είναι πάντοτε όπου και αν σταθούν πολιτικά.
Όμως, η φρουρά μένει πάντα πιοτή και στην παλαιά στρατώνα έρχονται νέοι και αυτό είναι που το σύστημα τρέμει και φοβάται. Ένα σύστημα απέναντι στο οποίο μόνος αντίπαλος είναι η Χρυσή Αυγή.
Έτσι, λοιπόν, την Πέμπτη 6 Ιουνίου έγραψε σε καθημερινή εφημερίδα γνωστός αριστερός δημοσιογράφος: Έθνος 6/6/2019 Καρτερικά - Ευάγγελος Χεκίμογλου: «Ματαίως χάρηκαν μερικοί σχολιαστές ότι ο ναζισμός δήθεν υπέστη ήττα. Διότι, αν το 13% των νέων ψήφισε ένα κόμμα που συνολικά έλαβε περί το 4%, έπεται ότι η δύναμη του κόμματος αυτού προέρχεται κυρίως από τη νεολαία.
Συνεπώς, σε μερικά χρόνια θα είναι πολύ ισχυρότερο από ό,τι σήμερα».
Η απάντησή μας στο κείμενο του αρθρογράφου του Έθνους είναι καταρχάς ότι για μια ακόμη φορά μας συκοφαντούν βάναυσα.
Δηλώσαμε και δηλώνουμε με επιμονή ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.
Επιτέλους, δεν έχουν καταλάβει ότι την βρώμικη αυτή προπαγάνδα τους, δεν την πιστεύει ο Λαός;
Όσο για τους νέους που είναι με την Χρυσή Αυγή, θα τους θυμίσουμε ένα παλαιό σύνθημά μας: «Μας είπατε αλήτες, φασίστες, ρατσιστές, όμως εμείς είμαστε το Αύριο και εσείς είστε το χθες»...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης