Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δούρου: Σταθήκαμε όρθιοι σε πείσμα της κακοφωνίας και της παραπληροφόρησης δυο εθνικών τραγωδιών

Δούρου: Σταθήκαμε όρθιοι σε πείσμα της κακοφωνίας και της παραπληροφόρησης δυο εθνικών τραγωδιών
Μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μην πέσει η Ελλάδα σε αυτούς που την οδήγησαν στην πτώχευση
Τους πολίτες που την στήριξαν ευχαρίστησε η Ρένα Δούρου στις δηλώσεις της μετά το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών στην Περιφέρεια όπου νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Πατούλης.
«Σταθήκαμε όρθιοι σε πείσμα της κακοφωνίας και της παραπληροφόρησης και της εργαλειοποίησης δυο εθνικών τραγωδιών», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη.
«Όσοι προτίμησαν την αποχή ή μια άλλη πολιτική για την Περιφέρεια» τόνισε η κ. Δούρου λέγοντας ότι «η αυστηρή τους κρίση θα βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι».
Αναφερόμενη στην απλή αναλογική και τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι νέοι Δήμαρχοι τόνισε πως «η απλή αναλογική απαιτεί συνθέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις για αποτελεσματικές λύσεις και να μην χαθούν όσα πετύχαμε.
«Σε ότι με αφορά θα συνεχίσω να το κάνω πράξη γιατί σε όλα τα σοβαρά θέματα χρειάζεται συναινετική λύση».
«Δεν θα περιμένω την ημερολογιακή αλλαγή.
Έχω καλέσει τον Γ. Πατούλη για να τον συναντήσω ώστε να δούμε μια σειρά από θέματα που θέλουν συμφωνίες και συνέργειες» τόνισε.
και κατέληξε λέγοντας ότι «μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μην πέσει η Ελλάδα σε αυτούς που την οδήγησαν στην πτώχευση. Πρέπει να αποτρέψουμε έναν πολιτικό ρεβανσισμό που οδηγεί την πατρίδα στις πιο σκοτεινές εποχές της ιστορίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης