Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δούρου: Διαπιστώνω σημαντικό ποσοστό αποχής - Να προσέλθουν οι πολίτες μαζικά στις κάλπες

Δούρου: Διαπιστώνω σημαντικό ποσοστό αποχής - Να προσέλθουν οι πολίτες μαζικά στις κάλπες
Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες
Μαζικά να προσέλθουν στις κάλπες για δημάρχους και για περιφερειάρχη, κάλεσε τους πολίτες σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, σε δηλώσεις της αμέσως μετά από την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, στο 4ο Γυμνάσιο στο Αιγάλεω.
Η κ. Δούρου, αφού ευχαρίστησε “τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής, που για δεύτερη Κυριακή συμβάλλουν για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών”, τόνισε ότι από τις περιοδείες που κάνει από το πρωί σε εκλογικά τμήματα όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Αττικής, διαπιστώνει “σημαντικό ποσοστό αποχής”.
“Την προηγούμενη Κυριακή στείλαμε το μήνυμα στα κομματικά επιτελεία και αυτή την Κυριακή πρέπει πράγματι να ψηφίσουμε, όχι πια για να στείλουμε μήνυμα αλλά για να επιλέξουμε δήμαρχο και περιφερειάρχη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια”.
Η ίδια κατέληξε τονίζοντας ότι “στην Αττική ξέρουμε ότι έχουμε ανάγκη από περιφερειάρχη αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης, αποτελεσματικότητας και έργου”.
Σημειώνεται ότι η περιφερειάρχης συνοδευόταν από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θεόδωρο Σχινά, τον δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα καθώς και τη μητέρα της.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης