Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Παπανδρέου: Πρέπει να πάμε μπροστά και να πούμε όχι στην οπισθοδρόμηση και την συντήρηση

Γ. Παπανδρέου: Πρέπει να πάμε μπροστά και να πούμε όχι στην οπισθοδρόμηση και την συντήρηση
Περιοδεία σε Πάτρα και Αγρίνιο πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόερδος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γ. Παπανδρέου
Την Πάτρα και το Αγρίνιο επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, μαζί με την πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφη Γεννηματά, εν όψει του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Σε δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, στην Πάτρα, τόνισε ότι «πρέπει να πάμε μπροστά και να πούμε ‘όχι' στην οπισθοδρόμηση και την συντήρηση».
Επίσης, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι «χρειαζόμαστε μία αυτοδιοίκηση που έχει αποδείξει ότι με πρόοδο και δημοκρατία, μπορούμε να έχουμε αυτοδιοίκηση διαφάνειας, που σέβεται το χρήμα του ελληνικού λαού» και πρόσθεσε: «Μπορούμε να έχουμε αυτοδιοίκηση με αναπτυξιακούς στόχους και έργο, αυτοδιοίκηση που έχει ευαισθησία στα κοινωνικά προβλήματα και προωθεί την κοινωνική συνοχή, αυτοδιοίκηση με ευαισθησία στο περιβάλλον και αυτοδιοίκηση που δουλεύει για τον πολίτη με τον πολίτη και όχι για τα ισχυρά πελατειακά συμφέροντα μιας δεξιάς, που θέλει την παλινόρθωσή της».
«Εμείς θέλουμε τη συνέχεια μιας δημοκρατικής πορείας», συμπλήρωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι «αυτό είναι το στοίχημα και θα το κερδίσουμε εδώ στη Δυτική Ελλάδα», ευχόμενος καλή επιτυχία στον Απόστολο Κατσιφάρα.
Στην συνέχεια ο Γιώργος Παπανδρέου συμμετείχε στην συνάντηση στελεχών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας.
Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί μαζί με την Φώφη Γεννηματά την πόλη του Αγρινίου, με σκοπό και εκεί την στήριξη της υποψηφιότητας του Απόστολου Κατσιφάρα.
Μάλιστα, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις που έκανε, «θέλουμε να πάμε μπροστά, δημοκρατικά και προοδευτικά», συμπληρώνοντας πως «αυτή είναι και η μόνη επιλογή».
Επίσης, ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε μέρος στην συνάντηση στελεχών που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης