Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρασκευόπουλος: Η χαλαρή ψήφος η βασική αιτία της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Παρασκευόπουλος: Η χαλαρή ψήφος η βασική αιτία της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές
Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν διάλογο με το λαό και να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο είπε ο κ.Παρασκευόπουλος
Την θέση ότι βασική αιτία της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ήταν η χαλαρή ψήφος διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παρασκευόπουλος.
«Ωστόσο, το θέμα είναι σύνθετο και για αυτό χρειάζεται αυτοκριτική» είπε μιλώντας στο  ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Παρασκευόπουλος, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη ενόψει των βουλευτικών εκλογών «όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν διάλογο με το λαό και να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο».
Σχετικά με την αντιπαράθεση για τον ορισμό της ηγεσίας της Δικαιοσύνης ο κ.Παρασκευόπουλος είπε ότι το Σύνταγμα προβλέπει και τη διαδικασία και τον χρόνο για τις αλλαγές.
«Η συζήτηση των τελευταίων ημερών δεν ευνοεί τη Δικαιοσύνη.
Στην πρόταση για αναθεώρηση του Συντάγματος δεν προβλέπεται άλλος τρόπος ορισμού των προσώπων γιατί δεν υπάρχει συμφωνία στο ποιο σύστημα θα αντικαταστήσει το υπάρχον» ανέφερε ο κ.Παρασκευόπουλος, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση Βορίδη για υπηρεσιακή κυβέρνηση, υπογράμμισε ότι το Σύνταγμα απαντά σε αυτό το αίτημα προβλέποντας ότι αρμόδιος είναι μόνο ο Πρωθυπουργός στο να κρίνει αν μπορεί η κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης